Ако не вземете мерки да си почистите къщичките по места

...
Ако не вземете мерки да си почистите къщичките по места
Коментари Харесай

Борисов към кметовете: Ако не вземете мерки да си почистите къщичките по места – то ще избива – дали в „Судужук“ или нещо друго

Ако не вземете ограничения да си почистите къщичките по места – то ще избива – дали в „ Судужук “ или нещо друго. Това сподели министър председателят на България и ръководителя на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националната предизборна среща на партията в НДК.
 Снимки: Юлиан Тодоров  Снимки: Юлиан Тодоров  Снимки: Юлиан Тодоров  Снимки: Юлиан Тодоров  Снимки: Юлиан Тодоров  org__jtt1495_1000x731  Снимки: Юлиан Тодоров  Снимки: Юлиан Тодоров  Снимки: Юлиан Тодоров
Не би трябвало да позволяваме да се превърнем в елитарна партия. Кметът е определен от хората – той би трябвало да е там всеки ден. Към всеки един човек би трябвало да сме индивиди. Трябва да чуем всяка душа и да помогнем, тъй като имаме ресурса, съобщи Борисов.

Трябва всеки да се замисли за какво ни избраха преди 10 години, за какво ни връщаха толкоз пъти и къде е грешката във всеки от нас. Някъде има неточност – би трябвало да се поправи незабавно. Най-корумпираните хора сега приказват за корупция. Защо би трябвало да ви подръчквам, това е съпротивителната ви мощ. Само като ги чуете би трябвало след час да имате реакция, тъй като знам, че по хипотеза сте почтени, разяснява министър председателят.

Ако има неточност – би трябвало да се поправи. Иначе какво – желаят да ни съборят от власт. Те се борят за власт, ние желаеме да създадем живота на хората по-добър. Първо започваха през уеб сайтове, в този момент към този момент си го приказват 5 за 6 – безсмислено да им отговаряш, само че това трови атмосферата. Защо трябваше с такива шумове да атакувате одеве комплициран министър във връзка винетките. Можеше да кажете, че желаете да бъдете изкарани от описите и Аврамова да го направи, съобщи Бойко Борисов.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР