Ако не ви се завие свят от показаното, значи сте

...
Ако не ви се завие свят от показаното, значи сте
Коментари Харесай

Нови видеа от Ace Combat 7: Skies Unknown представят две от мисиите в играта

Ако не ви се завие свят от показаното, значи сте подготвен за водач.
Bandai Namco показаха два видеоклипа, в които ни показват достолепията на Ace Combat 7: Skies Unknown и мощта на енджина на играта. Това, което може да видите в тях са две задачи, и по-конкретно, шестата и седмата.

Първата от тях, озаглавена Long Day, ще ви сложи в необитаем регион, в който би трябвало да атакувате еруската база. Хората от студиото са решили да употребяват за задачата The F/A-18F Super Hornet аероплан, а за снаряжение – QAAM ракети въздух-въздух. Разбира се, че прави усещане страхотния натурализъм, който е показан, дружно с няколко лупинга и съвсем смъртоносни маневри.

First Contact е името на Мисия 7 и тя още веднъж стартира със сериозен брифинг на командващия ви офицер, извършен на недодялан звук и опасност при положение на несъблюдение на задачата. В нея се пробвате да помогнете на съдружниците да се отдръпват на безвредно разстояние от вражеския огън, само че за тази цел би трябвало да разрушите радарната система и установките за наземно-въздушен пердах. Този път изборът на машина е емблематичния F-22A Raptor. Теренът, изпълнен със странни отвесни формирования и неприятното време също са ваши врагове, само че както може да забележим водачът в този случай си е същински ас.



Дали и вие сте подобен, ще може да разберете от 18.01.2019, когато Ace Combat 7: Skies Unknown излиза за PS4 и Xbox One, и на 01.02.2019 за PC. Предварителната поръчка на играта за Xbox One, ще ви донесе гратис копие на Ace Combat 6: Fires of Liberation, а за PS4 – Ace Combat 5: The Unsung War,.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР