Ако не сте от хората, които с цената на дългогодишен

...
Ако не сте от хората, които с цената на дългогодишен
Коментари Харесай

Как да пребоядисате дървен шкаф, който ужасно ви е омръзнал

Ако не сте от хората, които с цената на дълготраен заем живеят в лично ново жилище, евентуално населявате дом, в който сте отраснали.

А той, с изключение на с хубавите мемоари, идва и в комплект с мебели, които от дълго време са излезли от мода.

И по една или друга причина сме принудени да живеем в тяхната компания ден след ден и единствено жално да преглеждаме галериите със фотоси на хубави домове.

Вместо да трупате злост към личната си къща, с малко предпочитание и доста гледане на фотоси в интернет можете да превърнете омръзналия ви до гибел в долап в нещо, което ще ви се желае да показвате и на непознатите в метрото.

И по този начин, ето един образцов долап.

Преди - достоен долап с повехнала хубост, трансформирал се в дом на детско творчество, знаменца и подаръчета.
Публикувахте от Edna.bg в Петък, 17 август 2018 година
Красивата мебел е позагубила част от блясъка си, най-много поради преклонната си възраст от 80 години. Освен това не дава отговор като цвят на останалите мебели в хола, където си съжителства ново и остаряло.

Въпреки всички препоръки за предварителна подготовка на дървото с фина шкурка и унищожаване на петната с подобаващ препарат, авторката на тази публикация пристъпи към пребоядисване на шкафа непосредствено.

За задачата е употребила байц за дърво в цвят махагон (струва 3,80 лева от железария). Байцът не мирише и е на водна основа.

Изсъхва бързо, не е нужно да се проветрява цяла нощ и в случай че капне някъде, елементарно се измива с вода.

 долап Edna.bg

Нанася се с четка, дунапренче или валяче. За мебели с повече декорации е по-подходяща дребната четка.

Байцът се излива от шишенцето в пластмасов съд, може даже кофичка от кисело мляко, не е нужно да купувате специфична ваничка.

Боядисвате самоуверено един път, изчаквате да изсъхне (отнема не повече от час) и повтаряте.

След шишенце байц за дърво в цвят махагон (струва 3,80 лв) и пренареждане, шкафът е върнал остарелия си искра и се е трансформирал още веднъж в краля на всекидневната.
Публикувахте от Edna.bg в Петък, 17 август 2018 година
Ефектът е леко непрозрачен и кадифен на пипане. При предпочитание можете да лакирате от горната страна.

Накрая подреждате още веднъж чашите, прибирате трупаните с годините сувенирчета от пътувания и знаменца в кашонче, добавяте три порцеланови чинии за лукс и се радвате на нов долап.

С байц можете да измененията цвета на кухненски шкафове, остарели секции, холни маси и така нататък Важното е да действате самоуверено и да се водите от мотото „ По-лошо от това няма да стане “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР