Ако не сте гледали шведско-датския сериал Мостът (The Bridge, Bron/Broen

...
Ако не сте гледали шведско-датския сериал Мостът (The Bridge, Bron/Broen
Коментари Харесай

Поршето от сериала Мостът се продава за благотворителност

Ако не сте гледали шведско-датския сериал " Мостът " (The Bridge, Bron/Broen 2011-2018 г.) и харесвате криминалета, наложително поправете тази неточност. Гледките са мрачни, случаите са заплетени, а ченгетата са положителни, доста положителни.

Главната роля е поверена на София Хелин , която играе проверяващия служител на реда Сага Норен. Именно Сага кара едно маслено зелено Porsche 911S, създадено през 1977 година, което постоянно е някъде там в фрагмента и добавя мрачната конюнктура към следващото ликвидиране.

Тази кола в този момент ще бъде препоръчана на търг от аукционна къща Bonhams, а парите ще бъдат дарени за щедрост. Търгът ще се организира на 13 юли по време на годишния " Фестивал на скоростта " в Гудууд, Англия.

 Снимка 363344

Въпросната 911-ка е приключена с присъщ мрачно зелен цвят, който производителите назовават с името Jäger Grun. Колата взе участие в първия сезон на сериала, като персонален автомобил на Сага Норен, която натрупа завистта и удивлението на своите сътрудници от полицейския сектор в Малмьо, Швеция.

 Снимка 363343

Колкото до историята на колата, тя е импортирана в Швеция от Сан Франциско през 2009 година Според номера на рамата, който Bonhams дава, автомобилът е оборудван с 2.7-литров атмосферен мотор и фактически е бил създаден за експорт в Щатите. От фотосите пък се вижда, че кормилото е ляв, а скоростната кутия е механична.

 Снимка 363342

Във връзка с идната продажба, актрисата София Хелин разяснява: " Поршето на Сага e освен огромна част от моя личен актьорски живот, само че сполучливо се трансформира и в част от шведската телевизионна история. Много съм удовлетворена, че приходите от продажбата му ще отидат за толкоз добра идея. По време на работата ми с хората от WaterAid видях персонално по какъв начин достъпът до прясна вода може да промени здравето, образованието и живота на хората. "

 Снимка 363345

Хелин е дипломат на интернационалната благотворителна организация WaterAid, която работи за обезпечаване на достъп до прясна вода и санитарни услуги в някои от най-бедните райони на планетата.

 Снимка 363341

Очаква се паметният автомобил да бъде продаден за сума в диапазона 20 000 - 30 000 паунда.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР