Ако не спрете напълно да блокирате икономиката, след месец ще

...
Ако не спрете напълно да блокирате икономиката, след месец ще
Коментари Харесай

25 млн. души могат да останат без работа в Русия

 Ако не спрете изцяло да блокирате стопанската система, след месец ще има 20-25 милиона безработни в страната. Това мнение беше изразено по радиостанцията Echo of Moscow от създателя и притежателя на Superjob.ru Алексей Захаров.

" Ако не спрем цялостното блокиране на стопанската система, след месец ще има 20-25 милиона безработни. И ще се възстановяваме от това  за доста, доста дълго време. ", показва той.

Международната трудова асоциация споделя, че към този момент 3 милиарда души са безработни по света. Ние и целият свят се плъзгаме към най-тежката криза. И е допустимо 1991 година да ни се стори доста хубаво време “, добавя Захаров.

В актуалната обстановка, " малко по-лесно е за хранителния бранш и хората получаващи заплати от държавния бюджет “.

" Трудно за всички останали, затова тук няма спечелили.  И в действителност е неприятно за всички.  Сега пазарът на труда спря, тъй като никой не знае какво ще се случи на следващия ден.

Ако строгите рестриктивни ограничения бъдат анулирани безусловно през днешния ден и стартираме да работим с рискови групи, доста от тях ще се оправят ще  намерят работа 5-те милиона безработни, които към този момент имаме. 

Според Захаров, в този момент да се вършат прогнози, какво ще се случи до преустановяване на ограничаващите ограничения е " изцяло безсмислено “, защото обстановката се трансформира всеки ден и за жалост " не става по-добра “.

Обществените чиновници ще получават заплатите си и те са в малко по-добро състояние от частния бранш “, сподели ръководителят на компанията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР