Ако не следите живота на актьорите и актрисите извън киното,

...
Ако не следите живота на актьорите и актрисите извън киното,
Коментари Харесай

13 брутални актриси, които магически се превръщат в красиви феи на червения килим

Ако не следите живота на актьорите и актрисите отвън киното, тогава обликът, който те въплъщават в фрагмента, е доста елементарен за корелация с тях в действителния живот. Някои звезди го повтарят от филм на филм и ние привикваме с тази роля; някои се запомнят с една или две ярки функции. И по-късно, когато забележим обичаната си актриса в първокласен тоалет, даже сме малко изгубени и комплицирани: в действителност ли тази жена е толкоз филмовата героиня, тя въобще не наподобява на нея в този момент.

Днес ние взехме решение да покажем по какъв начин актрисите, играли мощни дами във филмите, се трансформират в изискани дами на аления килим. И бяха впечатлени от тези поразителни съпоставения.

1. Гуендолин Кристи

Ефектната Гуендолина беше запомнена от мнозина с приветствания ефирен сериал “Игра на тронове ”, където тя изигра женския рицар Бриен от Тарт. Актрисата, както никой различен, се приближи до тази роля: с цел да се трансформира в нея, наред с други неща, й оказа помощ да се открои на фона на други женски облици в сериала: в края на краищата не всеки може да се похвали с 191 см височина.

2. Мишел Родригес

Въпреки обстоятелството, че Мишел стартира да играе едвам при започване на 2000-те, тя към този момент има към 40 разнообразни кино лентата в своята касичка, в това число такива известни франчайзи като Бързи и гневни и Resident Evil.

3. Хилари Суонк

Световната популярност на Хилари Суонк донесе филмът “Момчетата не плачат ”, където тя играе същински човек – Брандън Тина. За тази роля през 2000 година актрисата получи Оскар (Най-добра актриса) и Златен глобус.

4. Теса Томпсън

Актрисата е известна на публиката с доста произведения във филми, само че изключително с функциите си във филмите “Любовни песни ”, “Селма ”, “Тор: Рагнарок ”, “Отмъстителите: Крайна игра ”.

5. Джина Карано

Джина съчетава видимо несъвместими функции: тя е актриса, войник ​​по ММА (смесени бойни изкуства) и модел. За първи път Карано се появява на екрана във кино лентата “Кръв и кости ”, където играе дребна епизодична роля, само че придобива необятна известност, като взе участие в основната роля със Стивън Содърбърг в “Нокаут ”.

6. Ронда Рузи

Ронда е професионален състезател, спечелил бронзов орден на летните олимпийски игри през 2008 година В момента се занимава с битка.

7. Линда Хамилтън

Линда беше запомнена от почитателите най-вече с присъединяване си във филмите за Терминатора – тя изигра ролята на Сара Конър, която й донесе голям триумф и популярност. През 2019 година актрисата изигра ролята още веднъж.

8. Лизи Каплан

Кариерата на Лизи стартира с дребна роля в телевизионния сериал „ Хулигани и ботаници “ през 1999-2000. След това тя взе участие в още няколко кино лентата. Но ролята на Джанис Иън в „ Лоши девойки “, където нейни съ-звезди бяха Рейчъл МакАдамс, Аманда Сейфрид и Линдзи Лоън, донесе малко известната тогава Каплан известност и популярност.

9. Руби Роуз

Руби Роуз беше сдвоена на снимачната площадка от експерти в киното като Кристина Ричи, Вин Дизел, Мила Йовович и Киану Рийвс. И в телевизионния сериал “Batwoman ” тя изигра основната роля.

10. Клеа Дуво

Първата огромна роля на Клеа беше ролята на Stokely във Факултета. Нейни сътрудници по фотосите бяха Джош Хартнет, Илайджа Ууд и Салма Хайек, наред с други. Също по този начин в касичката Клеа присъединяване в такива известни филми като “Момиче, прекратено ” и “Съпругата на астронавта ”.

11. Алия Шокат

Алия е най-известна на феновете с ролята си на Мейби Функе в телевизионния сериал „ Арестувано развиване “. В свободното си от фотоси време Алия обича да рисува, творбите й са изложени в Лос Анджелис, Мексико Сити и Париж.

12. Сурана Джоунс

Английската актриса Сурана Джоунс стартира да играе на 8-годишна възраст. Славата й донесе присъединяване в телевизионните сериали “Доктор Фостър ”, “Скот и Бейли ” и “Джентълмен Джак ”. В последната Суран изигра ролята на Анна Листър – същинска жена, мемоаристка и странник.

13. Сара Рамирес

Сара е американска актриса от мексикански генезис. Започва актьорската си кариера с мюзикъл, а по-късно минава към филми и сериали. Особено известна е с ролята си в поредицата Анатомия на Грей. Тя обича музиката и даже издаде собствен личен албум.

Коя актриса ви изненада изключително с външния си тип на аления килим?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР