Ако не си падате по местата, където ще видите повече

...
Ако не си падате по местата, където ще видите повече
Коментари Харесай

Нестандартните дестинации, които да посетите през 2018-а

Ако не си падате по местата, където ще видите повече туристи, в сравнение с локални хора и желаете да опитате нещо ексцентрично, можете да се доверите на предложенията на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации.

Нейните специалисти всяка година показват лист с дестинации, които чакат да станат новите най-популярни места за пътувания. Побързайте да ги посетите преди да са станали пренаселени. Ето кои са те:

Финландия

 Снимка 317461
Източник:

Често Финландия е подценявана за сметка на другите скандинавски страни, като Швеция и Дания. Въпреки това през последната година туристите там са се нараснали със 17%. И тъкмо в този момент е моментът човек да посети страната, преди да е станала прекомерно " гореща " дестинация.

Армения

 Снимка 300596
Източник:

Като първата християнска страна в света, Армения предлага доста забавни разходки из манастири, строени преди хиляди години.

Кипър

 Снимка 274141
Източник:

Островната страна предлага чудесна композиция от безкрайни плажове и антични артефакти.

Черна гора

 Снимка 305225
Източник:

Въпреки че прилежащата Хърватия от години е дестинация, привличаща многочислени гости всяка година, Черна гора към момента остава настрана от бурното туристическо развиване. Това обаче скоро ще се промени, като през последната година пътуванията там са нарастнали с 20 на 100.

Малта

 Снимка 324811
Източник:

Скоро Малта ще стане много пренаселена, като през последните години потокът от туристи натам пораства непрекъснато. До огромна степен причина за това е, че в страната са снимани известни филми, като " Гладиатор " и " Шифърът на Леонардо ", както и хитовият сериал " Игра на тронове ".

Исландия

 Снимка 329640
Източник:

На отдалечения остров живеят едвам няколко стотин хиляди души. Всяка година обаче туристите там се усилват, като през предходната година посетителите са били с 35% повече. Най-предпочитаните месеци са сред юни и август, когато времето е приветливо и има повече светли часове през денонощието.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР