Ако не си гледала коледната класика "Ваканцията", не знам какво

...
Ако не си гледала коледната класика "Ваканцията", не знам какво
Коментари Харесай

О, да! Вече можеш да си купиш къщичката на Кейт Уинслет от Ваканцията

Ако не си гледала коледната класика "Ваканцията ", не знам какво правиш с живота си?! Още довечера би трябвало да седнеш на дивана, да си направиш нещо топло за пиянство, да гушнеш мекото одеало и да се потопиш в празничната любовна история на Кейт Уинслет, Камерън Диас, Джъд Лоу и Джек Блек.

Лентата преплита историите на четирима герои, които се оказват самотни тъкмо преди Коледа и всеки един от тях се впуска в персоналното си премеждие, с цел да търси любовта и коледния уют.

 ваканцията

Едни от най-незабравимите и занимателни подиуми във кино лентата, се случват в дребна, схлупена, само че доста уютна и идилична къщурка нейде из британската провинция. В лентата тя е владеене на героинята на Кейт Уинслет - объркана и самотна жена, обезверено влюбена в шефа си.

Всички сме се наслаждавали на топлата камина в дома ѝ, мечтаейки да притежаваме сходна къща, която като че ли е излязла от някоя коледна приказка.

 ваканцията

Ако в миналото си мечтала да "живееш във филм ", то в този момент имаш тази опция, тъй като къщичката от "Ваканцията " се продава! В нея има три спални, огромна дневна, столова, кухня и не на последно място - голяма сантиментална камина.

 ваканцията

Разбира се, в случай че в действителност желаете да притежавате тази вълшебна къщичка, би трябвало да имаш на разположение и 650 хиляди паунда, тъй като това е продажната ѝ цена.

 ваканцията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР