Ако не си на изложението SEMA, значи отсъстваш и от

...
Ако не си на изложението SEMA, значи отсъстваш и от
Коментари Харесай

Българите от Vilner със злато на SEMA в Лас Вегас

" Ако не си на ревюто SEMA, значи отсъстваш и от света на автомобилните модификации ", споделя Атанас Вилнер, създател на едноименното ателие Vilner. " Ние бяхме там, като извънреден сътрудник на испанския производител на супер коли AD Tramontana ".
AD Tramontana създава супер коли в лимитирани серии и всяка една кола е с самостоятелно направен интериор. Всеки план е друг и се създава от Vilner в България, като изложената на SEMA Tramontana е последната еволюция на съдействието на двете марки.

 Българите от Vilner със злато на SEMA в Лас Вегас @@@

Vilner са създали и изработили безусловно всичко в двуместния кокпит на карбоновия шосеен болид, изключение са единствено бутоните и превключвателите. Основният акцент е " златната кожа ", която продължава златистите претекстове заложени с екстериора. Тя е с гущеров релеф и придава царствено-винтидж лъчение на седалките. Останалата част от тях е облицована с композиция от черна кожа и алкантара, съшита също със " златен " конец.

 Българите от Vilner със злато на SEMA в Лас Вегас @@@
Страничните облицовки на кокпита и даже стелките са направени в същия жанр, който може да бъде ясно друг при козирката на контролните уреди – черна алкантара със златен кант. Воланът на тази Tramontana е планиран напълно от Vilner – от формата, вида материали и тяхното систематизиране, до позицията на бутона за изключване от скорост, всичко е по концепция и реализация на българското ателие. Бутоните за клаксона са скрити при уширенията над палците, а централният маркер също е " златен ".

 Българите от Vilner със злато на SEMA в Лас Вегас @@@

" Моторът е 5.5-литров битурбо V12 от Mercedes-Benz, генерира 888 конски сили и основава царствено чувство у водача. Това самочувствие трябваше да проличава и от дизайна на интериора – никой не чака невзискателност от сходна машина, чийто кокпит припомня този на военен аероплан ", добавя Вилнер.
2017 Tramontana:

5513 куб. см, битурбо V12, 888 кс., 920 Нм, 7-степенна секвенциална, задно предаване, 1268 кг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР