Ако не се спазват условията в ТЕЦ "Бобов дол" нека

...
Ако не се спазват условията в ТЕЦ "Бобов дол" нека
Коментари Харесай

Екоминистърът Емил Димитров с първи думи след разговора с прокуратурата

Ако не се съблюдават изискванията в Топлоелектрическа централа "Бобов дол " дано се спре. Имат нови съоръжения, тествани са и отначало е почнал да преработва боклуци. Разпитаха ме по какъв начин са извършени инспекциите през последните месеци. Днес не съм бил на инспекция в ТЕЦ-а. Това съобщи пред публицисти на излизане от прокуратурата министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Димитров беше привикан на разпит в прокуратурата, а при започване на деня се организира акция в "ТЕЦ Бобов дол ".

Топлоелектрическа централа "Бобов дол " още веднъж гори боклуци. Екоминистърът с коментар

"РИОСВ може да спре работата на ТЕЦ-а. Ежедневно правим инспекции на всички фабрики ", сподели още той

"В момента има инспекция за импортираният отпадък от последните 5 години, само че това е безсмислено. Каквото и да си внасял към този момент го няма ", разкри екоминистърът.

'Криза в София с боклука може да има. Около 200 тона софийски отпадък пътуват за Враца, пътуват и количества за Топлоелектрическа централа "Боб дол " и Сливен ", добави Димитров.

"Сдобрихме се с кмета на Перник след телефонен диалози. Дадохме вода за града за 6 месеца. Надявам се, че скоро язовир "Студена " ще се изпълни. Мислим за Перник, само че мислим и за другите градове ", разяснява екоминистърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР