Ако не съществуваше рискът от поредни безрезултатни избори и Румен

...
Ако не съществуваше рискът от поредни безрезултатни избори и Румен
Коментари Харесай

Лена: Радев ни тласна към коалиция с ГЕРБ

" Ако не съществуваше рискът от следващи безрезултатни избори и Румен Радев да продължи да ръководи страната като я отдалечава и излага в Европа, може би нямаше да се стигне до тежкото решение да сглобяваме постоянен кабинет с най-големия ни конкурент ". Това написа Лена Бориславова от ПП-ДБ във фейсбук.

В поста си тя показва още, че президентът " плаши народа с войни и студени зими, като управлява службите и назначения от него основен секретар на Министерство на вътрешните работи ". 

" Ако не съществуваше рискът от следващи безрезултатни избори и Румен Радев да продължи да ръководи страната като я отдалечава и излага в Европа, като подписва скрито контракти с Боташ за съветски газ?, като плаши народа с войни и студени зими, като управлява службите и назначения от него основен секретар на МВР; рискът да сме без бюджет (защото Радев отхвърли да го внесе през февруари), да не приемем законите по ПВУ (които служебните кабинети не написаха) и да загубим милиони европейско финансиране, може би нямаше да се стигне до тежкото решение да би трябвало да сглобяваме постоянен кабинет с най-големия ни конкурент ", гласи постът на някогашния шеф на кабинета на екс премиера Кирил Петков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР