Ако не подпише документ за напускане по взаимно съгласие, няма

...
Ако не подпише документ за напускане по взаимно съгласие, няма
Коментари Харесай

Васил Василев отправил жестока заплаха към актриса от Плевенския театър

Ако не подпише документ за овакантяване по взаимно единодушие, няма да види сцена до края на живота си. Така Васил Василев заплашил актрисата Надя Новоселска, до момента в който е шеф на Плевенския театър  " Иван Радоев ".

За случилото сактрисата описа по време на шествието, проведено от новото " Движение за просвета ". Тя участва, с цел да поддържа своите сътрудници с искане за оставката  на шефа на Народния спектакъл Васил Василев. " След като детето ми навърши 3 години и половина, извика ме и ми сподели, че има ужасно предложение за мен. Разгледал е програмата и не може да ме разпредели в идващите пет години в нито едно зрелище, приказвал е с доста режисьори и те са отказали да работят с мен, което е цялостна неистина. И страхотното му предложение беше да подпишем документ за овакантяване по взаимно единодушие. Аз не желаех да го направя и той ме заплаши, че в случай че не подпиша този документ, няма да видя сцена до края на живота си ", сподели Новоселска, която сега не работи на никое място като актриса. 

По думите ѝ Васил Василев ѝ казал: " Не може повече да се лъжем, че ти си актриса, а аз не съм човек, който разнася заплати по домовете ".

Актрисата е излязла в отпуск по майчинство, а по-късно трябвало да се върне тъкмо по време на Коронавирус пандемията. " Не бях разпределена за година в нито едно зрелище под предлог, че такава е обстановката и съвсем никой не работи. Многократно се молех да бъда разпределена. Нямам визия за какво не ми даваха роля ", споделя Надя Новоселска.

Според нея в Плевенския спектакъл по време на ръководството на Василев било честа процедура да се дават писмени пояснения. Тя е виждала всеки ден пред кабинета му сътрудници, които чакали по някакъв мотив. Според Новоселска, актьорите трябвало да изясняват за какво не са в Плевен, до момента в който нямат подготовки и представления. 

Тя също получила известие от секретарката на Василев, което гласяло да се яви на работа. " Бях привиквана да давам пояснения за какво не съм се явила на работа по време на Коронавирус, откакто беше разпуснал целия спектакъл да не играе. За 3-4 дни аз и фамилията ми отсъствахме. Но бях привикана посредством известие от секретарката да се явя в театъра ", споделя актрисата. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР