Ако не оттеглят номинацията си за , ние от ,

...
Ако не оттеглят номинацията си за , ние от ,
Коментари Харесай

Атанасов: Хубавото вчера беше, че стана ясно, че ГЕРБ пак са в изолация

" Ако не отдръпват номинацията си за, ние от " ", ще продължим да не гласуваме за него ". Това съобщи в ефира на Нова тв Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има от Демократична България.
Всичко по тематиката: Електронни цигари 26
И повтори, че те би трябвало да се откажат от за ръководител на Народното събрание.

" Трябва да се търси човек, който е отвън двете политически сили, откакто от " " изтеглиха своята кандидатура ", счита още той.

" Снощи, търсейки излаз от обстановката, потърсихме такъв във разновидността за ротацията. Първият, който би трябвало да бъде определен е, тъй като на първото гласоподаване имаше повече гласове. Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г би трябвало да си върви от политиката, би трябвало да се отдръпна от тази политическа мощ и да потърси друго място за изява ", добави Атанасов.

" Вчера беше един потребен ден, в който стана ясно, че без значение, че завоюваха изборите, те останаха в изолираност ", съобщи още той.

" Първата политическа мощ, в случай че мисли отговорно, би трябвало да реши тъкмо по какъв начин да взе участие в това ръководство, тъй като никой не я желае ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР