Ако не бяха феновете и тяхната любов към отбора, много

...
Ако не бяха феновете и тяхната любов към отбора, много
Коментари Харесай

Светослав Петров: Без феновете Добруджа щеше да сподели съдбата на Шумен и Силистра

Ако не бяха почитателите и тяхната обич към тима, доста от дълго време Добруджа щеше да е последвала ориста на Шумен и Силистра. Това съобщи основният управител на добричкия клуб Светослав Петров за медийна група " Добруджа ". Както е известно, БФС разгласи класиранията в Трета лига за крайни и по този начин " жълто-зелените " ще се завърнат във Втора лига.
 Бивш футболист на Добруджа се събра с състезател на ЦСКА в Англия
Бивш футболист на Добруджа се събра с състезател на ЦСКА в Англия

Повози го

" Надявам се повече в никакъв случай присъединяване на Добруджа да не бъде под въпрос, както се случи през лятото. На клуб със 100-годишна история не подхожда да бъде в такава обстановка и да играе при дилетантите. Ще стартираме подготовката с съвсем всички футболисти от сегашния тим и от там нататък от всеки един от тях ще зависи кой ще може да надгради представянето си и да отговори на упованията към него.

Мисля, че няма заплаха да не се завърнем в професионалния футбол през есента поради финансови проблеми. Имаме диалози с кмета, със спортната комисия и с Управителния съвет. Имаме уверението, че всичко би трябвало да бъде наред ", решително показа Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР