Ако не беше скандала с апaртаментите, може би пак щях

...
Ако не беше скандала с апaртаментите, може би пак щях
Коментари Харесай

Цветанов: Пак щях да напусна ГЕРБ, ако не беше Апартаментгейт

 " Ако не беше абсурда с апaртаментите, може би отново щях да напусна ГЕРБ. Това, което видях по време на Европейската акция, ми даде претекстовете да отида при Борисов и да му кажа, че в случай че не се върнем в интервала, в който бяхме първоначално, аз напущам ", съобщи в ефира на " Здравей, България " водачът на бъдещата партия " Републиканци за България " и някогашен втори в ГЕРБ.

Той изясни, че абсурдът към жилищата му не е единствената причина за отдръпването му от ръководещата партия.

" Аз не считам, че съм нарушил закона и съм направил нещо неправилно. Но когато се сътвори тази обстановка, единственият рационален вид беше да се отдръпва. Колкото по-нависоко си, колкото по-независим си, естествено, ще се търсят повече компрометиращи обстоятелства и сюжети, които да те дискредитират ", сподели Цветанов.

Според него са преминати граници, а той е бил буфер, който е понасял доста негативи от решенията на един човек.

За него политиката е идея, такава е и новият му политически план. Цветанов призна, че в предишното е допускал неточности, които няма да допусне да се случват още веднъж. 

" Аз не съм предал ГЕРБ, просто ГЕРБ съобщи всички тези полезности. Това съгласно вас изменничество ли е? Не е, изменничество е, в случай че останеш и продължиш да правиш нещо, което е срещу твоето чувство и битие на политическата сцена ", сподели той.

Цветанов отхвърли всевъзможни обвинявания по отношение на фотосите от спалнята на премиера Борисов. Според него тезите на ръководещата партия са антикризисна мярка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР