Ако не беше пандемията, вече трябваше да сме видели Жената

...
Ако не беше пандемията, вече трябваше да сме видели Жената
Коментари Харесай

Жената чудо се изправя срещу най-добрата си приятелка

Ако не беше пандемията, към този момент трябваше да сме видели " Жената знамение 1984 " , а не да чакаме още цялостен един месец.

Ще си заслужава ли чакането за " Жената знамение 1984 "

Гал Гадот има да ни каже нещо

Към момента се надяваме, че премиерната дата - 2 октомври, няма да бъде местена за следващ път. От онлайн събитието DC FanDome , отдадено на супергероите на DC, пък видяхме един куп забавни неща. Сред тях и главният филмов откъс на " Жената знамение 1984 ".

Като цяло видяното се припокрива с това от предния филмов откъс, публикуван предходната година. Максуел Лорд (Педро Паскал) е главният изверг във кино лентата, който се пробва да печели пари, продавайки фантазии.

на Авг 22, 2020 в 6:45 PDT

Именно на неговата въдица се хваща и Барбара Минерва (Кристен Уиг), близка другарка на Диана (Гал Гадот), която има много комплекси и неосъществени фантазии. Благодарение на Лорд Барбара се трансформира в Гепарда.

Именно визията ѝ като изверг ни убягваше до този миг, тъй като Warner Bros. се постараха много, с цел да я опазят. Към края на филмовия откъс обаче към този момент виждаме и Гепарда в битка с Жената знамение.

Виждаме също по този начин и Стийв Тревър (Крис Пайн), огромната обич на Диана, само че към момента ни е необяснимо по какъв начин се е завърнал измежду живите.

Премиерата на " Жената знамение 1984 " е планувана за 2 октомври
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР