Ако наскоро сте били в социалните медии или сте слушали

...
Ако наскоро сте били в социалните медии или сте слушали
Коментари Харесай

Стратегията за продажби, която ще оцелее във всяка икономика

Ако неотдавна сте били в обществените медии или сте слушали вести, безспорно сте чули за идната „ криза “. Като притежател на бизнес имате огромен напън всекидневно, с цел да осигурите себе си, вашето семейство и вашите чиновници и техните фамилии. Във времена като тези едно от най-важните неща, които можете да извършите, е да подготвите бизнеса си за неизбежните възходи и падения на пазара. Докато спадовете могат да бъдат сложни за предугаждане и още по-предизвикателни за навигиране, построяването на постоянен развой на продажби може да помогне на вашия бизнес да оцелее даже в най-трудните времена.

Ето няколко съвета за създаване на постоянен развой на продажба, който може да помогне на вашия бизнес да оцелее и да процъфтява, без значение от стопанската система.
1. Разберете в дълбочина своя съвършен клиент
За да се справите с икономическите спадове, налага се да имате задълбочено схващане за вашия съвършен клиент. Отвъд демографската информация, би трябвало да разберете техните проблематични точки, провокации и желания. Провеждайте задълбочено изследване на клиентите, събирайте противоположна връзка и създавайте персони на купувачи, които обгръщат техните мотивации и държание.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР