Ако наскоро са ви разбили сърцето и сте преживели тежка

...
Ако наскоро са ви разбили сърцето и сте преживели тежка
Коментари Харесай

Шест знака, че сте готови за нова връзка

Ако неотдавна са ви разрушили сърцето и сте претърпели тежка разлъка, то най-лошото нещо, което може да извършите е да се втурнете в търсене на нов сътрудник.

Преди да го извършите би трябвало в действителност да се почувствате подготвени. Не постоянно е добра концепция да се впускате във връзка, тъй като се чувствате самотни. Трябва да се отърсите от отрицателните страсти и преоцените какво желаете от живота. Е то 6 знака, че сте подготвени за нова връзка:

Миналото не ви тревожи

Страховете, когато срещнете някогашната си половинка са изчезнали – не се изнервяте, когато се видите инцидентно, не изпитвате яд, а си спомняте за предишното единствено с положително. Всички тези знаци значат, че сте траяли напред.
 среща iStock/Getty Images
Не се дразните на другите двойки

Забелязали ли сте по какъв начин откакто се разделите с сътрудникът си стартирате да се дразните на останалите влюбени двойки? Е, в случай че това изчезне, значи е време да започнете да ходите на срещи.-->

Не ви е боязън от самотата

Макар и да звучи парадоксално, човек е подготвен да стартира нова връзка, когато не се нуждае от човек до себе си. Това е по този начин, тъй като когато не сме във връзка, не чакаме някой да ни написа, знаем, че никой не ни чака вкъщи, само че сме сме приели тази мисъл и когато новата обич почука на вратата ни, тя е добре пристигнала.

Имате свои ползи и другари

Малко или доста, когато сте във връзка, стартирате да се интересувате от ползите на колегата си и да поддържате връзка с неговите другари. Но, когато осъзнаете след разлъка, че сте почнали да си връщате вашите ползи, значи към този момент сте подготвени за нова връзка.
 приятелки iStock/Getty Images
Готови сте да получавате и да давате обич

Когато не сте във връзка, събирате в себе си доста обич и топлота, която е задоволителна да стопли целия свят. В момента, в който осъзнаете, че не желаете единствено да бъдете обичани и прегръщани, вие сте подготвени да отдадете любовта си към различен.
 разлъка iStock/Getty Images
Готови сте да вършиме взаимни отстъпки

Когато свикнете да живеете сами, е мъчно да започнете връзка, тъй като малко или доста би трябвало. Но един път щом осъзнаете, че сте подготвени да вършиме взаимни отстъпки, сте подготвени за новото начало.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР