Ако напротив, трябва да се забави определен процес (например, синът

...
Ако напротив, трябва да се забави определен процес (например, синът
Коментари Харесай

Как Числата Увеличават Късмета И Любовта!

Ако в противен случай, би трябвало да се забави избран развой (например, синът споделя, че ще се дами незабавно, а вашите проекти не включват това), повтаряйте на себе си: „ Четири “. 4 е квадрат, най-стабилната фигура. Именно това забавя действието. Освен това всички страни на квадрата са равни – където и да погледнеш е едно и също - непоклатимост.

Добавяне – Изваждане.

Ако би трябвало да се добави нещо (например, броят на банкнотите в портфейла, или броят на феновете), представете си това и повтаряйте: „ седем плюс едно “. 7 е цифрата на тайнствените дейности, 1 – цифрата на задачите и силата, а 8 (1 и 7 ) – цифрата на безкрайността.

Ако би трябвало да се отнеме нещо (например личното тегло), представете си се строен и повтаряйте: „ Десет минус едно “. Но в този случай бъдете подготвени за смяна: 10-1 = 9, а 9 е цифрата на измененията.

Ако е належащо да построите нещо или да го възстановите (нов дом, връзките с шефа или обичан човек), представете си това нещо и повтаряйте: „ четиридесет, четиридесет “.

Ако в противен случай, належащо е да се унищожи нещо, би трябвало да си го визиите и да казвате за себе си „ четиридесет и четири. “ Като първо, тези числа са сходни по външен тип на две светкавици. И на второ място, наслагването на един квадрат (4) върху различен (4) раздробява всяка резистентност на части, тъй като ъглите стават осем, а осем е безкрайността. И това ще се разделя до безконечност – до прахуляк.

Ако ви липсва благополучие, шанс, лекост, повтаряйте: „ двадесет и едно “. Между другото, в случай че се пресметна нумерологичното значение на думата „ благополучие “, то също е 21!

Ако не разполагате с време, повтаряйте на себе си „ деветдесет и едно. “ 9 е смяна, 1 – най-бързото число. Освен това 1 е началото, 9 – край, т.е. цялостно обгръщане на времевия цикъл. Оказва се, че 911 – не е инцидентен и се употребява освен като номер за спасението.

Посветените знаят, че 911 – също по този начин е номерът на вселенската канцелария - същата тази, където се дефинира времето на всичко.

snews.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР