Ако наистина искате да спасите кожата си, опитайте се да

...
Ако наистина искате да спасите кожата си, опитайте се да
Коментари Харесай

5 зодии, с които не трябва да спорите

Ако в действителност желаете да спасите кожата си, пробвайте се да избегнете борбата със следните зодиакални знаци .
Овен
Овенът е подготвен да отбрани позицията си до триумфален край. Той ще е нащрек, до момента в който ентусиазмът се подхранва от горделивост и експанзия. Щом започнете да спорите с Овен, той приема, че се пробвате да го обидите. Няма се спре, пред нищо, с цел да ви стъпче.
Овенът е високо образован и в никакъв случай не избира честния метод да се състезава. Благодарение на своята природа, няма да спре, до момента в който не завоюва безусловна победа над съперника.
4-те зодии, които носят благополучие
Няма потребност да се опитвайте да спорите с представител на зодия Овен. Дори не става въпрос, дали сте прав или не. Победата му е в забрадка вързана.
Везни
Кой би си помислил, че Везните, с манията си за естетика и извънреден самоконтрол, ще бъдат в този лист. Ако един път сте се пробвали да спорите с Везни, несъмнено сте усетили присъщото им пасивно-агресивно държание. С лека усмивка на лицето, те ще ви победят.
В резултат на всеки спор с Везни, няма да сте задоволени от развръзката. Всичко, което сте желали да предадете, е освен противоречащо на позицията, само че и на здравия разсъдък. Сякаш спорите със стена, която в последна сметка печели всеки спор. Везните няма да се кълнат, с цел да ви уверят в тезата си. Те просто ще гледат, кимат с глава и ще се усмихват, без да вършат, каквото и да било.
ОСТАНАЛИТЕ ТРИ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР