Ако наблюдаваме интензивните легла, няма да ограничим навреме инфекцията. Националният

...
Ако наблюдаваме интензивните легла, няма да ограничим навреме инфекцията. Националният
Коментари Харесай

Д-р Маджаров: Когато се запълнят интензивните легла ще е късно за въвеждане на мерки

Ако следим интензивните кревати, няма да ограничим в точния момент инфекцията. Националният проект е метод, ориентиран към стопанската система, съобщи доктор Иван Маджаров, ръководител на Ус на БЛС пред БТВ.

По думите му най-точна информация по кое време ще се запълнят интензивните кревати, дават кабинетите на персоналните лекари.

Между 80 и 100 индивида посещават персоналните си лекари дневно.За разпространяването на инфекцията може да следим кабинетите при персоналните лекари. Те дават най-вече информация две седмици преди повишението на интензивните кревати в лечебните заведения, изясни Маджаров.

Усеща се една тежка отмалялост както измежду медици, по този начин измежду цялото общество. Най-доброто нещо е да се обединим към ограниченията. Всички ние като обособени членове на обществото би трябвало да съблюдаваме обикновени правила, с цел да прекосяваме през тези талази. Надявам се тази бърза вълна на омикрон да завърши по-бързо от другите и да бъде заключителен край, сподели ръководителят на Български лекарски съюз.

По думите му доцент Атанас Мангъров употребява псевдонаучни причини и не цитира научна информация.

Той изповядва тайни теории. Лекар, който популяризира подправени вести, не може да бъде наименуван доктор, съобщи Мацдаров.

По мотив битият доктор в русенското Ново село, Маджаров изясни, че още през днешния ден ще опитата да се свърже с него.

Излезе информация, че причинителят е задържан. Не става въпрос за битов скандал, това е доктор и извършва отговорностите си. Ние призоваваме да се демонстрира схващане в обстановката. Ще се опитаме да се свържем с него още през днешния ден, сподели ръководителят на БЛС.

Миналата година доста понижиха такива прояви. И преди да пристигна Коронавирус и имунизациите, отново имаше набези на лекари, изясни той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР