Ако на главанаците наистина им е толкова важно да заглушат

...
Ако на главанаците наистина им е толкова важно да заглушат
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Главанаците да направят Кошлуков и шеф на БНР, ако искат да заглушат радиото

Ако на " главанаците " в действителност им е толкоз значимо да заглушат и националното радио, да създадат Емил Кошлуков шеф и на БНР. 
Това предлага в подигравателен пост във " Facebook " известният ефирен водещ Слави Трифонов, който е в развой на подготовка на нов ефирен и нов политически план.
" Кошлуков толкоз добре се оправя с националната телевизия, че в случай че тя спре, както скандално спря БНР, на никого няма да му направи усещане ", продължава Трифонов.
Повод за реакцията му е свалянето от ефир на радиоводещата Силвия Великова, което съответства по време с неочакваното и невиждано прекъсване на лъчение на публичната медиа, както и реакцията на премиера Бойко Борисов, нарекъл " главанаци " хората, взели тези управнически решения.
Трифонов обвързва индиректно неблагополучията в ръководството на БНР, довели до митинги на публицисти, с държанието на генералния шеф на държавната телевизия, посочил преди време междинен пръст в ефир, както и с от време на време подновяваните планове на ръководещите да слеят БНР и Българска национална телевизия.
За всички е видно, че опитът да бъде заглъхнал още един свободен глас, този път на Силвия Великова, е следващ епизод от упоритите желания да бъдат маргинализирани публичните медии, а и освен, написа Слави Трифонов и напомня други противоречиви кадрови решения: " за член на Съвет за електронни медии (органът, който избира шефовете на Българска национална телевизия и БНР) беше определен висококвалифициран кадър, приключил във Враца земеделска стопанска система с триумф 3.89.
Начело на Радио " София " беше назначена висококвалифицираната 27-годишна водеща на " Еспресо с Роси ", приключила социология в Нов български университет. И несъмнено – за шеф на Българска национална телевизия беше определен стажантът от партийната телевизия " Алфа ", размахващият междинни пръсти в народен ефир – Емил Кошлуков ".
Слави Трифонов споделя, че през последните години рядко дава изявленията на българските медии, заради " обясними 111 аргументи ", само че неотдавна е дал изявление на точно БНР, тъй като " там работят почтени и свободни публицисти ".
" И през вчерашния ден тези публицисти още веднъж потвърдиха, че са точно такива - почтени и свободни. Вчера, като един, те застанаха твърдо не просто зад сътрудника си Силвия Великова, а зад свободата на словото ", написа още Слави Трифонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР