Ако можехме сами да спрем да харчим пари или да

...
Ако можехме сами да спрем да харчим пари или да
Коментари Харесай

Гривна пуска ток, когато ядем много

Ако можехме сами да спрем да харчим пари или да ядем нездравословно, несъмнено щяхме да спестим за почивка на екзотично място, написа Dama.bg. Но когато нямаме тази воля, обстановката излиза отвън надзор.

Точно по този мотив колосът в онлайн продажбите Amazon сътвори гривна, която пуска ток всякога, когато преядем с нездравословна храна или похарчим повече пари.

Гривната Pavlok е устройство за образование на държанието, което работи посредством потребление на неприветлив механизъм.

Според основателите на продукта, хората се учат най-лесно с негативни тласъци и асоциации и токът ще помогне да се затвърди съответно деяние като нежелано.

Тя лимитира безсмисленото сърфиране в интернет, нездравословното хранене, гризането на нокти, пушенето и пиенето.

Според описанието на продукта устройството работи най-добре при тези, които имат проблем със събуждането заран.

Начинът, по който Pavlok работи, е много елементарен. Създателите на този артикул го съпоставят с хранително отравяне - откакто го получите, спирате да ядете храната, от която ви е станало неприятно и стартирате да я отбягвате.

„ Като използваме леко неприятния тласък на шока, оказваме помощ на мозъка ви да свърже неприятното държание с негативно чувство ", разясняват основателите на гривната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР