Ако мога да върна времето назад няма да го направя

...
Ако мога да върна времето назад няма да го направя
Коментари Харесай

Кубрат Пулев помолил Джени Суши да не пуска записа с целувката, защото било майтап

" Ако мога да върна времето обратно няма да го направя още веднъж. " Това сподели Кубрат Пулев в предаването на БТВ " 120 минути " в коментар във връзка целувката с Джени Суши. Той уточни, че е бил под въздействието на мощна страст поради драматичността на мача. По думите му, успеха е била по-ценна от всеки път, защото не е имал въздействие от самото начало на кръга.
" С този мач превъзмогнах себе си. В края на мача бях извънредно благополучен. Ще бъде по-радостен, в случай че някой ден ми се роди дете. Мога да сравня радостното си положение тогава, може би, с това, на човек, който е дрогиран. След мача едвам защитата ме съпроводи да изляза и всички българи, които бяха там, ме прегръщаха и целуваха. Голяма еуфория беше. Аз още се снимах извън с българите и журналистката бързаше да зададе въпросите си. Реакцията ми беше израз на наслада и страст ", описа обстановката Пулев. Той уточни, че сходно нещо не е правил в никакъв случай, само че в този миг по този начин го е усетил и е реагирал. Боксьорът показа, че предния ден си е приказвал с Джени Суши и тогава също й е дал изявление, в края на което тя го е насърчила: " Хайде след успеха да създадем празненство! "
Кубрат Пулев изясни, че след целувката в ефир двамата са се срещнали инцидентно на празненството във връзка успеха му, като той е безапелационен, че не знае кой е поканил журналистката. Той е бил в болничното заведение преди този момент и когато е дошъл, тя към този момент е била там. " Смеехме се, говорихме си. Тя идваше и сядаше при мен, само че аз си проучих мача. Не съм желал чак такава непосредственост и по тази причина ставах от стола, когато тя идваше до мен ", изясни Пулев.
По думите му, той й бил споделил, че целувката е била на подбив и я е помолил да не популяризира записа. " Смятам, че е нестойностно и аморално това, което тя прави, тъй като има в действителност дами които са насилвани и бити. И в този момент в действителност се оправдавам. Съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето обратно няма да го направя по никакъв мотив. Аз съм невъздържан човек. Направил съм го от еуфория ", сподели боксьорът.
Той показа и по какъв начин е реагирала неговата половинка - Андреа. В първия ден тя е била доста смутена поради това, че е слушала " хорски отзиви ", само че на другия ден е размислила и му е дала прошка. Кубрат Пулев съобщи, че нямам и никакви неприятни усеща към журналистката и юриста й. " Джени Суши е готин и добър човек, само че са й дали неприятен съвет. Искам да кажа, че не ги ненавиждам, даже в противен случай - обичам ги и някой ден ще станем другари с тях ", съобщи в умозаключение първенецът Кубрат Пулев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР