Ако мислите, че сте от хората, които не се вълнуват

...
Ако мислите, че сте от хората, които не се вълнуват
Коментари Харесай

Започна гласуването за най-доброто технологично устройство

Ако мислите, че сте от хората, които не се вълнуват от трендовете в софтуерния свят, помислете още веднъж!

Разбира се, че ни интересува какво ново са ни подготвили hi-tech колосите тази година – дали пък идващият смарт телефон не се приближава до потенциала на професионален DSLR или компютър? Кой ще е тв приемникът, с който обичаните ни филми стават част от същинско кино преживяване?

Всяка година софтуерният свят престъпва границите на предстоящото и ни дава все по-иновативни артикули. Стотици модели от десетки производители прави избора на най-хубавото и уместно устройство все по-труден.

Именно затова за 12-та поредна година екипът на HiComm събра най-хубавите софтуерни артикули за 2018-та, а окончателният избор кое от тях заслужава почетното първо място остава в ръцете на потребителите.

Това са Годишните награди на HiComm, по време на които вие, читателите, избирате най-хубавите измежду най-хубавите - като се стартира от смарт телефони, преминем през умни часовници и таблети, с цел да стигнем до тв приемници и даже мобилни слушалки.

Можете да дадете своя глас във всяка една от категориите на epa.hicomm.bg, а след 7-ми декември ще изберем един от вас, който ще завоюва огромната премия – смарт телефон с изкуствен интелект, тройна съществена камера и още безчет функционалности - флагманът Huawei Mate 20 Prо.



И в случай че 2018-та година не е била вашата година, не забравяйте, че постоянно можете да обърнете шанса си. Затова влезте на epa.hicomm.bg и подкрепeте своите любимци измежду всички артикули и устройства, селектирани от екипа на HiComm.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР