Ако мислите, че модерните скици за модели на дрехи преповтарят

...
Ако мислите, че модерните скици за модели на дрехи преповтарят
Коментари Харесай

Моделите на Едгар Артис оживяват с виното на VERANO AZUR

Ако мислите, че модерните скици за модели на облекла преповтарят към този момент добре познати рисунки на манекени, облечени в шокиращи цветове и форми, значи още не сте видели изящните оферти на Едгар Артис.

Худоникът от арменски генезис, който учи мода в Париж, към този момент покори сърцата на над 700 000 почитатели в Instagram с неповторимата си артистичност.

Сред най-новите музи на Едгар са рокли, въплъщаващи характера на изисканите виновност от серията VERANO AZUR, част от сбирката на хитовата българска маза New Bloom Winery.

Те са отразени в шикозните рокли на красиви дами, които актьорът основава, въодушевен на наситеното алено вино и деликатното розе, пречупени през концепцията за естествената женска хубост https://www.instagram.com/edgar_artis/ .

Eдгар, който самичък избира артистичния си псевдоним - Артис, учи мода и дизайн в Париж. Почитателите му се възхищават от невероятните фешън илюстрации, интегриращи ексцентрични материали.

С рисунките си създателят изпраща обръщение за силата на елементарните неща, които ни заобикалят в всекидневието, за хубостта в детайлите, погледнати от вярната позиция.

Именно неповторимият мирис на неповторимите винени сортове Rose и Sira&Maselan от родната Тракийска равнина и безкомпромисното качество на родната маза от град Съединение са тези елементи, които потапят световноизвестния актьор в изкушението на VERANO AZUR и го трансформират в същински дипломат марката по света.

Интересна детайлност е, че в последните години виненият бранд VERANO AZUR се наложи у нас като един от най-предпочитаните измежду съвремените градски хора.

Марката от години постанова нов жанр в потреблението на вино, като очарова своите фенове освен с модерното си име и дизайн, само че и с неповторимите си характерности и безкомпромисно качество, които се крият в традициите на произвеждане на New Bloom Winery, която е и една от най-напредналите мазета в софтуерен проект у нас.

С повърхност от 700 кв.м., тя разполага с неповторима за страната база, оборудвана по последните международни стандарти. В нея се намира и най-модерната у нас лаборатория за първокласен надзор на всеки развой от производството.

Лозята на New Bloom Winery се намират наоколо до винарната и са към 6000 декара, където с изключение на обичайни се отглеждат и неповторимите за България сортове Глера, Регент и Дорнфелдер.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР