Ако мислите, че гърдите, очите и дупето са най-привлекателните неща

...
Ако мислите, че гърдите, очите и дупето са най-привлекателните неща
Коментари Харесай

Кое прави жената истински привлекателна в мъжките очи

Ако мислите, че гърдите, очите и дупето са най-привлекателните неща за мъжете, грешите. Изследванията демонстрират, че има напълно други радикално разнообразни женски жестове и черти, които работят като магнит за мъжете.

Сутрешното разпъване
Да гледат по какъв начин обичаната им се протяга и измърква като котенце рано заран за мъжете това е едно същинско наслаждение. Разбира се, късите поли, секси извивките на тялото и остроумието към момента са привлекателни за мъжете, само че протягането е просто неустоимо.

Естествена кожа без грим
Жените неправилно мислят, че мъжете няма да ги виждат, в случай че са без грим. Всъщност, съвсем всеки мъж, който бихте попитали ще ви отговори, че не харесва грима, изключително тежкия.

Леко закръглено коремче
Следващият път, когато сътрудникът ви понечи да ви щипне любовно по коремчето не се дърпайте – те просто обожават да го вършат. Противно на схващанията, че мъжете харесват плоски и добре завършени коремни мускули, леко закръгленото коремче (не шкембе) е същински привлекателно за множеството мъже.

Бръчките
Фините линии и бръчиците тормозят непрестанно дамите. Мажем се с какви ли не кремове още от 20-те си години, с цел да предотвратим появяването на бръчки, а не би трябвало. Мъжете доста си падат по линиите, образували се от смях към очите и устните. Освен това те ги възприемат като симптом на зряла възраст и умелост.

Части на тялото, нехванали загар
Едно от обичаните неща на мъжете е да смъкват банския ви и да прегледат останалите бели елементи на кожата. Привлекателното в това е, че тези елементи нормално са най-интимните, което автоматизирано ги прави специфични – единствено мъжът ви ще ги зърне откакто смъкна облеклата ви!

Добрият вкус
Не съществува мъж, който да не се подразни на непрестанните диети на дамите, тяхното изчисление на калории, консумирането на ужасните за мощния пол зелени салати (които те назовават треволяци и тям подобни) и пропускането на вечерята. Ако обичате пица, пържени картофки, торта и най-много похапвате с ненаситност, ще сте в действителност неустоима за всеки мъж.

Рошавата коса
Небрежната коса е обичана на мъжете, тъй като могат да прокарват пръсти през нея, да ви подръпват леко по време на любовната игра и да не се тормозят, че можете да изпискате, че ви скапват прическата.

Очилата
Не бързайте да си слагате лещите, в случай че отивате на среща. Оставете очилата си, тъй като мъжете просто ги обожават. Те ви вършат секси и неустоима в техните очи.

Босите крайници
Босите женски крачета са култ за някои мъже, а за други са просто секси. Мъжете постоянно поглеждат към женските крайници и в множеството случаи не бедрата са най-магнетичната част, а точно стъпалата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР