Ако Министерският съвет не отложи въпроса за членството на Македония,

...
Ако Министерският съвет не отложи въпроса за членството на Македония,
Коментари Харесай

Бивш член на псевдо Патриотите обвини Каракачанов и Джамбазки за търговци с българското история

Ако Министерският съвет не отсрочи въпроса за участието на Македония, до момента в който тя не почисти историята от фалшификации, Вътрешна македонска революционна организация ще напусне ръководството, съобщи Красимир Каракачанов в „ Неделята на NOVA “…

Военният министър е сбъркал адреса на бутафорния си яд. Вместо да разиграва сълзливо театро, той неотложно би трябвало да подаде оставката си като идеолог на контракта с Македония, Вътрешна македонска революционна организация да се закрие, а парцелите на македонските братства да се лишават от узурпаторите на „ Пиротска “.

Каракачанов е основният провинен за подписания преди две години контракт с македонистите, с който де юре и де факто признахме измислената им нация, сърбизирания югозападен български акцент и откраднатата от България история.

От две години Каракачанов и Джамбазки гневно клеймят критиците на този контракт, а евродепутатът даже ме съди поради мои рецензии против него във Facebook.

Сега двамата са на подсъдимата пейка на историята. Същата история, която те подариха на македонистите – единият, с цел да е министър, купуващ самолети за три милиарда, другият – с цел да векува в Брюксел за 15 000 евро месечно!
Няма по-голямо изменничество от това – да търгуваш с историята на своя народ за пост и пари!

Велизар Енчев
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР