Ако миналата седмица беше белязана от скандала, който се завихри

...
Ако миналата седмица беше белязана от скандала, който се завихри
Коментари Харесай

Промяната, която Ана де Армас направи след раздялата с Бен Афлек

Ако предходната седмица беше белязана от абсурда, който се завихри към Арми Хамър и обвиняванията, че е човекоядец или най-малко има такива пристрастености, то тази огромната вест несъмнено е раздялата на Ана де Армас и Бен Афлек.
 Арми Хамър, Shotgun Wedding, писмата със секс мечти и за какво артистът се отхвърли от кино лентата с Дженифър Лопес
Писал ли е Арми Хамър странни секс писма

И за какво се отхвърли от кино лентата с Джей Ло

Едва ли ще чуем публично от двамата каква е повода за разпада във взаимоотношенията им, само че не липсват, несъмнено, източници, които да хвърлят малко информация в пространството.

Какво тъкмо се е случило сред Де Армас и Афлек въпреки всичко няма толкоз огромно значение, тъй като би трябвало да се почита персоналният им живот и решения. Фенове на актрисата обаче нямаше по какъв начин да не виждат, че тя към този момент има нова прическа.

Не, не е станала русокоска. Във видеопоздрав към другар се вижда, че Ана де Армас е решила съществено да понижи дължината на косата си, написа People.
 Бен Афлек, Ана де Армас и каква е истината за раздялата им
Истината за раздялата на Бен и Ана

Има ли връзка възрастовата разлика

Спокойно можем да кажем, че 32-годишната кубинка е красива и секси с всякаква прическа и дължина на косата. Е, не сме справедливи в тези изказвания, тъй като сме ѝ страшни почитатели, само че пък който желае дано спори.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР