Ако Мерт не беше спрял напреки на пътното платно, нямаше

...
Ако Мерт не беше спрял напреки на пътното платно, нямаше
Коментари Харесай

Абитуриенти се разминаха на косъм от смъртта след голяма глупост

 Ако Мерт не беше спрял косо на пътното платно, нямаше да се стигне до злополуката. Тръгнахме над 30 коли и трябваше единствено да създадем обиколка за въодушевление, да покажем, че приключваме учебно заведение. Спирането беше неуместно, съвсем незаконно.

Това споделя пред 24rodopi.com един от зрелостниците в колоната, която в събота спря придвижването на пътя Кърджали – спирка " Джебел “ и аргументи злополука с един потърпевш младеж. Кърджали се размина на косъм с огромна покруса, тъй като движещият се с над 100 км/час " Мерцедес “ се заби не в колоната, а в спиращия на разстояние от колоната остарял " Опел “.

" Реално " Опел “-ът се оказа нещо като буфер, другояче " Мерцедес “-ът, в който също имаше зрелостници можеше да провокира верижна злополука “, счита зрелостникът.

Той разкри, че завършващите междинното учебно заведение се договорили да се съберат на изхода на Кърджали, в посока към Момчилград и " Маказа “. Колоната потеглила от площадката на някогашна фабрика, която в този момент е хотел.

" Имаше и закъснели, като " Мерцедес “-ът, който, с цел да ни настигне, карал с гневна скорост. След завоя под " Теклас “ колоната стартира да понижава скоростта. На метри преди мястото, където непрекъснато има полицейска патрулка с радар, само че в събота нямаше, сивият " Мерцедес “ на Мерт прави рискова маневра, застана косо на пътното платно и стопира.

Невъзможно е придвижването и през двете ленти. Тогава към този момент от завоя се задава белия " Мерцедес “, който се удря в " Опел “-а и потегля към ската. Водачът му не е от нашите, само че момчето със счупената ръка също е зрелостник. В авариралата кола е имало още една абитуриентка.

Ако Мерт не беше спрял, нямаше да се случи по този начин, че след това да разясняваме по какъв начин сме станали " ескорт за игра със гибелта “, добави зрелостникът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР