Ако Mercedes-Benz S-Class не е достатъчно разкошен за предпочитанията ви,

...
Ако Mercedes-Benz S-Class не е достатъчно разкошен за предпочитанията ви,
Коментари Харесай

Когато само S-Class е недостатъчно, Mercedes предлага обновения Maybach

Ако Mercedes-Benz S-Class не е задоволително луксозен за желанията ви, то компанията от Щутгарт предлага топ лимузината си в обновен Maybach вид. Той ще бъде показан на публиката по време на салона в Женева, който започва при започване на март, а през лятото ще влезе и в продажба.

Най-съществената оригиналност в дизайна на актуализирания Maybach S-Class виждаме в радиаторната решетка, която прилича доста тази на концепцията Maybach Vision 6 (ламелите са отвесни, а не обичайните хоризонтални). Многото хром в бронята също спомага за лесното разграничение на модела.

Най-голямата смяна се вижда, когато погледнете автомобила отстрани. Maybach S-Class е дълъг 5461 мм, а платформата му е цели 3366 мм. Това прави супер първокласният седан над 25 см по-дълъг от дългата база на S-Class. А това значи, че двамата пасажера откъм гърба могат да се радват на гигантско пространство.

Maybach S-Class ще бъде ясно различим и по двуцветното осъществяване на каросерията, като изборът ще е сред девет комбинации.

Два са моторите за Maybach S-Class. S560 4Matic разчита на 4,0-литров V8 с 469 к.с. и 700 Нм. Но щом имаш пари за Maybach, то те не би трябвало да се пестят и разумният избор за този автомобил е S650: 6,0-литров V12 с 630 к.с. и 1001 Нм въртящ миг, които форсират голямата и супер първокласна лимузина от 0 до 96 км/ч за 4,6 секунди.

Интериорът е доста по-трудно да бъде разказан, тъй като същинското чувство а тази кола се получава, в случай че имаш шанса да седнеш в нея. Наш екип ще посети ревюто в Женева при започване на март, с цел да придобием персонални усещания от вътрешността на Maybach.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР