Ако Мая Манолова се беше вслушала в предложението му да

...
Ако Мая Манолова се беше вслушала в предложението му да
Коментари Харесай

Радан Кънев: Ако Манолова се бе вслушала в предложението ми за Бонев, София щеше да е с нов кмет

Ако Мая Манолова се беше вслушала в предлагането му да се откаже на балотажа в интерес на Борис Бонев в този момент София щеше да има нов кмет. Ако Бонев беше излязъл на балотажа, той щеше да завоюва с доста, сподели Радан Кънев пред Българска национална телевизия.
За него това предложение не е ексцентрично, а учредено на дълголетна френска политическа просвета.

На нас целият живот е минал в това ще пристигна ли смяната и по кое време ще пристигна. Промени пристигнаха доста - едни за положително, други не за положително. Хората доста ясно споделиха на тези избори, че желаят по-добро ръководство от настоящето, съобщи евродепутатът.

Ние от Демократична България не сме подкрепяли никой на втория тур. Много хора ни се сърдиха, на мен персонално. Как са дали своят вот гласоподавателите, от това политиците би трябвало да си създадат извод, изясни Кънев пред Българска национална телевизия.

Скандалът е в това, че виновни политици, тези които носят отговорност по какъв метод се ръководи страната, бюджетът, образованието, опазването на здравето, най-болезнените проблеми на хората, си разрешават да упрекват жителите за това по какъв начин са дали своят вот, да се сърдят и гневят на гласоподавателите, сподели Радан Кънев, визирайки думи на президента и премиера.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР