Ако лудориите 20-годишните ви приличат на детинщини, не се притеснявайте.

...
Ако лудориите 20-годишните ви приличат на детинщини, не се притеснявайте.
Коментари Харесай

Зрелостта не започва на 18 години, а на 30!

Ако лудориите 20-годишните ви наподобяват на детинщини, не се тормозете. Специалисти по мозъка оповестиха, че той се развива изцяло чак след 30-ата година , заяви в. "Дейли мейл ".

Макар и пълнолетието публично да стартира на 18 години , концепцията, че това е началото на зрелостта, става "все по-абсурдна ". На тази възраст мозъкът към момента претърпява съществени промени. Индивидуалният път от юношеството до зрелостта варира и някои хора минават през прехода по-бързо.

Двайсетте години са интервал, през който хората са доста податливи на психологични болести. Вероятността от тях понижава след 30-ата година.

 х iStock

"Да дадем дефиницията по кое време човек минава от детството в зрелостта, наподобява все по-абсурдно. Преходът е доста по-нюансиран “, сподели проф. Питър Джоунс от университета Кембридж на конференция в Лондон . „ Предполагам, че за просветителната система, опазването на здравето и правната система, е по-удобно да има формулировка ".

" Няма детство и по-късно зряла възраст . Хората вървят по път, те са на траектория ", съобщи проф. Джоунс преди интернационален конгрес по невробиология в Оксфорд.

Младите хора могат да станат бързо експерти след учебно заведение или университета, само че за мозъка им са нужни още десетина години, с цел да доближи до зряла възраст.

Проф. Даниъл Гешуинд от университета на Калифорния в Лос Анджелис акцентира характерността в мозъчното развиване и сподели, че е неточност просветителните системи да се концентрират върху групите, а не върху обособените възпитаници и студенти.

 х iStock

Не пропускайте нашия раздел "Оферти ", в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар, особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР