Ако Ливърпул наистина спечели Висшата лига този сезон, тогава ударът

...
Ако Ливърпул наистина спечели Висшата лига този сезон, тогава ударът
Коментари Харесай

Алексис Мак Алистър взриви нервите на Ливърпул, за да изведе Червените обратно на върха - 5 точки за разговори

Ако Ливърпул в действителност завоюва Висшата лига този сезон, тогава ударът на Алексис Мак Алистър против Шефилд Юнайтед ще участва съществено в най-важните моменти.

Червените заекваха и разочарованието започваше да се настанява против Блейдс в дъното на таблицата, когато Мак Алистър, техният извънреден състезател през последните няколко седмици, нанесе замайващ удар в горния ъгъл в края на Коп 13 минути след края на времето.

Дарвин Нунез даде преднина на Ливърпул през първото полувреме, когато вратарят на Шефилд Юнайтед Иво Гърбич мазета право към него и то се заби в него, само че решителните посетители изравниха посредством Конър Брадли гол, защото Ливърпул беше осъден за тяхното разточителство.

С раздвижването на Анфийлд и все по-загрижените почитатели на домакините, че решаващи точки ще бъдат пропуснати в борбата за купата, Мак Алистър стреля от границата на наказателното поле 13 минути преди края на времето, преди резервата Коди Гакпо да приключи успеха с късен удар с глава от кръс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР