Ако кризата продължи повече от три месеца вероятно ще се

...
Ако кризата продължи повече от три месеца вероятно ще се
Коментари Харесай

Красен Станчев: Кризата ще скара Борисов и Пеевски

" Ако рецесията продължи повече от три месеца евентуално ще се наложи освен да се отсрочи плануваната актуализация на пенсиите, само че и да се усили пенсионната възраст с 2 години ", това предвижда доцент Красен Станчев в предаването " Тук и в този момент със Светла Петрова ", цитиран  " Сега ".

Добра концепция е махането на корпоративния налог най-малко за пет години, счита Станчев. Подобна мярка би освободила 2.7 милиарда лева и с тези пари работодателите могат да създадат единствено две неща - вложения или да ги дадат на служащите. Парите от фонд " Безработица " също могат да отидат при работодателите - с цел да задържат хората си, предложи още Красен Станчев.

Въпреки, че не вижда даже обикновено изпитание на държавното управление за облекчение на бизнес средата, Станчев не чака внезапен растеж на неприятните заеми. Ситуацията сега е тежка, 91 на 100 от фирмите са с понижени доходи, над 150 000 души ще бъдат безработни. 

Смяната на управлението на Българската банка за развиване е единственият метод тази банка да продължи да работи, уверен е доцент Станчев, който подсети, че до момента тази банка е работила единствено с една дузина VIP клиенти. " Дори и да не беше изтекла информация за скандалния заем, промяната на Мавродиев щеше да се случи ", твърди Станчев. Той подсети, че при криза винаги има разбъркване на пластовете - и на държавно, и на стопанско равнище - по тази причина няма причина да не чакаме нещо сходно и в този момент. " Може да чакаме промяна на приятелите ", предвижда Красен Станчев, разяснявайки връзките между Бойко Борисов и Делян Пеевски. 

Желанието на земеделския министър Десислава Танева да отдели половината от площите във веригите магазини за български артикули е концепция, която ще има " необикновено неприятен резултат ", уверен е Станчев. Според него, Танева не знае какво е маркетинг в търговски обект. 

 



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР