Ако Корнелия Нинова беше депутат от ГЕРБ, досега да е

...
Ако Корнелия Нинова беше депутат от ГЕРБ, досега да е
Коментари Харесай

Нинова предложила 30 млн. лева на Миков за лидерския пост в БСП?

Ако Корнелия Нинова беше народен представител от ГЕРБ, до момента да е подала оставка най-малко 10 пъти. Понеже етичният морал в Българска социалистическа партия е на малко по-ниско равнище, ние можем единствено да задаваме въпроси. Това сподели на брифинг депутатът от ГЕРБ Тома Биков, съобщи кореспондент на Novini.bg

Ние питаме предложила ли е госпожа Нинова 30 млн. лв. на Михаил Миков, с цел да се откаже от лидерското място на Българска социалистическа партия. Ние имаме много съществени източници на информация в Българска социалистическа партия. Очакваме отговра й незабавно, в случай че има да каже нещо по този въпрос. Ако не отговори, одобряваме това с цел да. След като има претенцията за честен стожер, би трябвало да отговори на тези въпроси, съобщи Биков.

Това е надценена цена за една партия, която непрекъснато губи избори. Аз персонално не бих дал толкоз пари. Въпросът е от кое място са пристигнали тези пари, по какъв начин биха били върнати и какви задължения са били поети, добави Тома Биков.

Там наглостта е толкоз огромна, че в случай че Нинова беше в ГЕРБ, тя нямаше да подаде оставка, тя просто щеше да бъде изритана от ГЕРБ, съобщи Спас Гърневски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР