Ако кариерата ви е видяла своите възходи и падения през

...
Ако кариерата ви е видяла своите възходи и падения през
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2019: РАК

Ако кариерата ви е видяла своите възходи и падения през последните седем години, можете да благодарите на Уран, Раци. Планетата на смяната и нововъведенията ви води на разходка през вашия 10-ти дом на кариера и авторитет. Може да сте облекчени като разберете, че той най-сетне сменя домовете си през 2019 година, само че не позволявайте на това придвижване да замъгли това, което сте научили от този интервал.

Вероятно сте станали по-мъдри и по-строги от провокациите, които пристигнаха по пътя ви. На 7 март Уран ще навлезе в твоя 11-ти дом на другарството, като ще отвори вашия обществен кръг от хора, които ще ви вдъхновят. Ако всичко, за което можеше да говорит през този интервал, е работа, извънредно време е да се измъкнете от този коловоз.

Насочете се към отдих тази година и ще наблюдавате разрастването на обществения си кръг.

КАРИЕРА

Уран ви е направил работохолик през последните седем години, само че вашите креативен сокове ще стартират да текат, откакто той смени дома си и се реалокира в дома на другарство през март!

Юпитер, планетата на шанса, навлезе в Стрелец в края на 2018 година и подправя ежедневната ви рутинна работа в офиса. Нещата ще станат по-интересни, а на мястото, където работите, може да измененията малко интериора, с цел да бъде по-предпочитано от вас. Говорете и пуснете няколко фотоси в обществените мрежи. Ракът знае по какъв начин да направи едно пространство уютно. Един благополучен Рак е работлив.

ЛЮБОВ

Вашият планетен държател, луната, ще премине през две затъмнения тази година, на 20 или 21 януари в Лъв и на 16 юли в Козирог. И двете затъмнения могат да обиден рака, който сега е обвързван с тях, само че не се тревожете. Ако стигнете до осъзнаването, че нещо към този момент не работи, разберете по какъв начин можете да се движите около него, дружно с него. Меркурий и Марс ще се съединят от 14 до 19 юни, по тази причина настоявайте да говорите за това, което е в мозъка ви, каквито и да са сантименталните условия.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР