Ако кандидатът на ГЕРБ наистина е Анастас Герджиков (не изключвам

...
Ако кандидатът на ГЕРБ наистина е Анастас Герджиков (не изключвам
Коментари Харесай

Симов за Герджиков: Това е опит на ГЕРБ да изплагиатстват формулата на Румен Радев

" Ако претендентът на ГЕРБ в действителност е Анастас Герджиков (не изключвам целият звук да е просто тестване на реакции), то бройте Румен Радев за победител. И, не, не се пробвам да омаловажа надпреварата, нито пък да укротявам авансово.

Тук имам поради победител в напълно друг смисъл. Защото " Анастас Герджиков " - това е опит на ГЕРБ да изплагиатстват формулата на Румен Радев от изборите през 2016 година.
 Кой е Анастас Герджиков - най-вероятният претендент на ГЕРБ за президент? Кой е Анастас Герджиков - най-вероятният претендент на ГЕРБ за президент?
ГЕРБ ще поддържа ректора на СУ " Св. Климент Охридски " проф. Анастас Герджиков за президент на вота на 14 ноември, настояват голям брой мед...

Кандидат без партийна биография, настрана от политиката, само че въпреки всичко на влиятелно място. Решили са изцяло да копират Големия Враг ", написа журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия.

" Разбира се, приликите свършват дотук. Българска социалистическа партия през 2016 година беше партия в съпротива, а ГЕРБ през 2021 са най-гнусното лице на олигархията и мафията. Умберто Еко да бяха издигнали отново щяха да го унищожат, тъй като претендентът Герджиков към този момент няма да е функционалност на себе си, а става придатък на мазните телеса на ГЕРБ.

Бойко Борисов може да изпепели безусловно всеки. Разбирам, че някои хора желаят да предадат драматизъм на идното съревнование, само че истината е, че всеки приел поддръжката на ГЕРБ мигновено се записва в тима на неприятните. А това незабавно слага нещата по местата им. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР