Ако кажем, че прическите на Риана се менят като цветовете

...
Ако кажем, че прическите на Риана се менят като цветовете
Коментари Харесай

Стилистът на Риана разкрива някои от тайните зад безупречния вид на косата й

Ако кажем, че прическите на Риана се менят като цветовете на хамелеон ще е малко. Когато тя публично стъпи на сцената през 2005 с първия си сингъл " Pon the Replay”, ставаме очевидци на всички пробни прически и промяна на разнообразни цветове на косата й. Ключът се крие там, че всичките й промени в стила на косата й отиват смайващо и стоят безупречно добре. От къса момчешка прическа в черно, до червени къдрици - притежателката на бюти марката Fenty Beauty, съумя да потвърди през годините, че може да свети с всяка прическа и жанр, който можем да си представим.

 Стилистът на Риана разкрива някои от тайните зад безупречния тип на косата й Pinterest

Юсеф Уилиамс е персоналният стилист на супер звездата. Той има заслуга за едни от най-популярните прически на Риана. Всяка смяна в нейния жанр стои толкоз естествена, а той разкрива малко повече за тайните по какъв начин Риана съумява да наподобява постоянно съвършена.

 Стилистът на Риана разкрива някои от тайните зад безупречния тип на косата й Pinterest

Улиамс се връща в далечната 2009-та, когато бяхме шокирани от с визия на Риана за Модната седмица в Париж. Тогава той стартира работата със звездата като се пробва да я накара да наподобява по-пораснала в жанр " неприятно момиче”.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР