Ако извратените сексуални фантазии на мъжа противоречат на предпочитанията на

...
Ако извратените сексуални фантазии на мъжа противоречат на предпочитанията на
Коментари Харесай

Извратено: Момче кара приятелката си да прави секс с непознати възрастни мъже, за да… 18

Ако извратените полови мечти на мъжа опонират на желанията на партньорката му, би трябвало да се изправи против това, съгласно клиничния психолог Анхарад Рудкин и Джеймс Макконаки.

В публикация за Metro те дадоха съвет на момиче, чийто другар я принуждава да прави секс с непознати.

Момичето им се оплака от приятеля си, който обича да я гледа по какъв начин прави секс с други мъже. За да търсят полови сътрудници, двойката посещава питейни заведения, надалеч от домовете си.

„ Той извънредно ревнува моите връстници, тъй че би трябвало да се давам единствено на 50-60-годишни мъже “, споделя тя. Не ме разбирайте неправилно, обичам го. Ясно е, че това не е напълно обикновено държание. И съм сигурен, че приятелите и фамилията ще бъдат шокирани, в случай че схванат за това. ”

Рудкин означи, че е по-загрижен не за какво индивидът се държи по този метод, а за какво момичето се съгласява да извърши капризите му.

„ Изглежда, че се съгласявате да вършиме секс със зрели мъже единствено за удоволствието на колегата си. Ако в действителност го желаете, тогава няма нищо неприятно в секса по взаимно единодушие сред възрастни. Не бива обаче да се съгласявате с всичко единствено поради страха да не загубите човек “, изясни психологът.

Макконъхи добави, че връзката в двойката прави обезпокоително усещане, защото сътрудникът слага момичето в рискова позиция.

Рудкин допуска, че момиче с сходно държание може да има контузия от детството.

„ Може би сте били възпитани да вярвате, че вашите потребности не са значими? “ – попита той.

„ Не питайте „ Защо е подобен? “ Запитайте се: “Защо съм подобен? ” Отговаряйки на този въпрос, ще знаете какво да вършиме по-нататък “, заключи МакКоначи. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР