Ако изведнъж, в напълно неподходящо време и място, негативните мисли

...
Ако изведнъж, в напълно неподходящо време и място, негативните мисли
Коментари Харесай

3 минути са достатъчни да се отървем от отрицателните мисли

Ако внезапно, в изцяло неуместно време и място, отрицателните мисли ви обземат, има метод бързо да се отървете от тях. Има няколко елементарни стъпки, които обезпечено ще ви оказват помощ да се върнете към естественото.
Психологията на триумфа учи да създадете позитивен сюжет за живота си. Човек, който знае по какъв начин да се оправи с негативизма, най-често реализира триумф по всички въпроси. За да бъде по този начин при вас, преди всичко, би трябвало да спрете да оценявате отрицателно всичко, което се случва и да не се поддадете на безпокойството.
Негативността е като вирус. Заразна е. И не е толкоз значимо какъв брой мощен човек сте: външният и вътрешният негатив във всеки случай въздействат върху страстите и държанието. Често дейностите и решенията, взети в положение на афект, имат съдбовни последици. За да спрете да виждате живота в черна светлина, би трябвало да извършите нещо практично. Има няколко елементарни трика, които могат да ви оказват помощ да се отървете от всевъзможен негатив за три минути.
 Как да се оправим с отрицателните хора Как да се оправим с отрицателните хора
Всички сме изпитвали страничните резултати от връзката с отрицателни сътрудници, познати или сътрудници. Може би работите с някой, който н...
1. Запишете възприятията си. Ако сте засмукани от бездната на негативизма и не знаете от кое място да започнете, с цел да излезете на ярко, вземете бележник и химикал и запишете всичко, което ви тревожи и изтезава сега. Въпросът е да извлечете отговорите от подсъзнанието. Това ще ви разреши да се срещнете с тях - да осъзнаете и разберете какво тъкмо би трябвало да се направи. След като видите отрицателните и съпътстващите ги страхове на хартия, погледнете всеки от тях и напишете какво можете да извършите съответно за всеки детайл. С тази категория страхове, на които не можете да повлияете, би трябвало да работите по друг метод - те би трябвало да бъдат признати. Всичко, което се случва в живота, е скъп опит. Всяка обстановка е нужна за нещо, тъй че го оставете и не си вкарвайте натрапчиви мисли в главата на вятъра.
2. Отърсете се от негативизма. Има просто и дейно упражнение, което ще помогне за превъзмогване на безпокойството и за заличаване на всевъзможен негативизъм. Въпросът е елементарен - да кажете на глас всичко, което ви тормози, откровено и с елементарни думи. Можете да запишете това на диктофон за по-голяма изясненост. След това направете отмора, не се опитвайте да намерите опрощение или решение, просто помислете за това, което казахте, и по-късно го изхвърлете от главата си. Тоест безусловно - поклати глава, скочи, извърши собствен личен обреден танц.
3. Измийте негативното. За битка с негативизма има доста ефикасни техники: за някои оказва помощ джогинг или лека загрявка, за други - йога и бърза медитация под приятна музика. Но има и различен елементарен способ: душ. Ако чувствате, че негативизмът ви притиска и към този момент пречи на градивното ви мислене, поемете надълбоко въздух и отидете в банята. Можете да вземете душ, а можете просто да си измиете ръцете. Най-добре е да вършиме това дълго време, премислено, без да бързате. По това време можете да повторите случайна мантра, която е ориентирана към успокоение. Тази „ хигиенична “ пауза възвръща сърдечния темп и способността да мислим ясно. И даже такава дреболия може да помогне да се отървете от негативизма.
Ние сами сътворяваме света към нас: нашите думи, дейности, планове, мисли дефинират по-нататъшния път. Силната и здравословна сила се смята за ключ към персоналното благополучие и благоденствие. Ако е позитивна, тогава единствено щастливи събития ще ви заобикалят. Но в случай че аурата е нечиста с негативизъм, тогава ще бъдете преследвани от проблеми и неприятности. Всичко в света е обвързвано, тъй че би трябвало да работите върху себе си и да следвате избрани правила. Важно е да можете да отразите отрицателното и да се справите с отрицателните енергийни въздействия, даже с спонтанни средства.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР