Ако използвате диоптрични очила, сигурно вече сте забелязали неудобството, което

...
Ако използвате диоптрични очила, сигурно вече сте забелязали неудобството, което
Коментари Харесай

Няколко трика, за да не се запотяват очилата ви при носене на маска

Ако употребявате диоптрични очила, несъмнено към този момент сте забелязали неудобството, което се основава, до момента в който носите маска , а точно замъгляването на стъклата .

Тази композиция към този момент е в листата на неуместните чувства дружно със запотяването на очилата, когато влизаме от студено място в топло. В сегашната обстановка обаче съществуват няколко трика, които могат да оказват помощ .

 маска очила iStock

Стегнете към носа и ушите

Излизането на въздух над носа е знак, че маската не е задоволително стегната към носа. Ако ползвате модел с железен детайл на върха, наместете го по контура на лицето си. Медицинските маски като N95 не позволяват излизането на съвсем никакъв въздух над носа, само че при текстилните е обикновено да се появи замъгляване. В подобен случай пробвайте да стегнете маската, в случай че е допустимо.

Регулирайте връзките или ушните бримки, тъй че маската да приляга компактно към лицето ви. „ Ако въздухът излиза от върха, маската не е поставена вярно “, сподели Шон Со-Лин, учител в Джаксън института за световни въпроси към Йейл. „ По-голямата част от дъха би трябвало да минава през маската. Ако усещате, че въздухът навлиза или излиза към маската, затегнете връзките. “
 Вслушай се във вътрешния си глас с аромата Voce Viva на Valentino Edna предлага Вслушай се във вътрешния си глас с аромата Voce Viva на Valentino
Преместете очилата си към върха на носа

Дръпнете очилата си надолу, тъй че да не бъдат в директната траектория на горещия мирис, който излиза от маската. Така може да е малко по-неудобно за зрението, само че не затруднява толкоз, колкото замъглените стъкла.

Мийте стъклата си със сапун и вода

Ако всекидневно почиствате очилата със сапун и вода, не ги избърсвайте, а ги оставете да изсъхнат естествено. Това може да предотврати замъгляване, оставяйки предпазен филм върху стъклата.

Продукти за задачата

Ако сте склонни да инвестирате в допълнение в комфорта си, различен вид са спрейовете срещу замъгляване на стъкла, които бихте могли да откриете онлайн.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР