Ако изпитвате затруднения с откриването на правилната половинка и не

...
Ако изпитвате затруднения с откриването на правилната половинка и не
Коментари Харесай

Уважаеми жени, НИКОГА не се влюбвайте в тези 5 типа мъже

Ако изпитвате усложнения с откриването на вярната половинка и не ви върви в любовта, то най-вероятно постоянно избирате от видовете мъже, които просто не могат да основат сериозна връзка.

Има разнообразни способи, по които да ги разпознаем в точния момент, преди да сме се влюбили в тях. Знайте, че не можете да измененията подобен мъж, по тази причина е добре просто да се оттеглите и да потърсите щастието на друго място. Нека забележим кои са мъжете, не успяващи да се преборят с демоните си и да бъдат в здравословна връзка:
Да се изпотиш от пръв взор. Разкриха механизма на влюбването
Мнозина считат, че копирането та езика на тялото на първа среща е сигурен метод за интерес от колегата. Изследователи от Нидерландия о...

Мамино синче

Майката в действителност е най-важната жена в живота на един човек, само че всяко нещо би трябвало да си има граници. Не може да измененията в никакъв случай мъжа, който е мощно завързан към майка си и слуша всяка нейна дума. Тя ще е непрекъснато около вас и ще се намесва във вашите взаимоотношения. Съветваме ви да си спестите целия този стрес и при първата индикация, която няма да е и мъчно откриваме, за синчето на мама – просто се отдръпнете.

Мъжът, който в никакъв случай не е имал сериозна връзка

Някои мъже просто не се усещат задоволително уверени в себе си, с цел да поемат по пътя на сериозните връзки. Когато усетят, че нещата потеглят в тази посока, просто изчезват. Ако той ви е споделил, че няма желание да се обвърже съществено, не си мислете, че се прави на недосегаем, повярвайте му и в случай че не сте съгласни с това състояние – прекратете контактите си с него. Дори и да ви харесва, той не е кадърен да ви даде любовта и отношението, което заслужавате.

Плейбоят
Вижте какво се случва с мозъка ни, когато сме влюбени
Любовта е освен психическа реакция, само че и физиологична. Освен това е толкоз могъщо възприятие, че държанието на влюбения може да се...

Ако даден мъж се слави с доста девойки зад тила си и непрекъснато флиртува с нови – вие място тям нямате, изключително пък в случай че мислите, че може да го измененията и да го превърнете в сериозен и предан. Винаги ще се съмнявате в него, ще ревнувате и няма да знаете дали не излиза с още няколко девойки дружно с вас. Заслужавате ли сходно отношение?

Нарцистичният мъж

Ако усетите, че индивидът до вас има доста самочувствие и напряко демонстрира нарцистични черти – знайте, че връзката с него ще е много сложна, даже невъзможна. Те в никакъв случай няма да преглътнат егото и гордостта си, постоянно ще сте на второ място и ще би трябвало да се преценявате с всичките му капризи. Те безусловно могат да съсипят душeвността ви.

Мъжът, който все няма време за вас

Никога не вярвайте, че някой няма време за вас. Този човек просто си измисля разнообразни оправдания, с цел да не се видите. Това би трябвало да ви демонстрира, че не сте му приоритет и не трябва да се унижавате поради човек, който не ви цени.
Ето кои знаци ни подсказват, че е допустимо да сме влюбени в най-хубавия си другар
Не е истина, че другарството сред противоположните полове е невероятно. Напротив, допустимо е! Но също по този начин е допустимо в един миг о...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР