Ако изпитваме леко съжаление и раздразнение, че няма да може

...
Ако изпитваме леко съжаление и раздразнение, че няма да може
Коментари Харесай

Какво могат и какво не гостите на сватбата на Хари и Меган

Ако изпитваме леко страдание и неспокойствие, че няма да може да присъстваме на сватбата на годината, време е да се успокоим. Освен цялата церемониалност, всички кралски особи и звезди, церемонията ще премине и под знака на строги правила за гостите .

Местата

Присъстващите на църковната венчавка не могат да сядат където си желаят. По остаряла кралска традиция, роднините на младоженеца, които е със синя кръв, постоянно са от дясната страна на църквата , гледайки от входа към олтара.

 Сватбата на Уилям и Кейт през 2011г.

Сватбата на Уилям и Кейт през 2011г.

Шапките

Жените наложително би трябвало да носят шапка , която да покрива най-малко част от главата им. Казваме най-малко, тъй като огромна част от аксесоарите, които видяхме на сватбата на Кейт Мидълтън върху главите на поканените, изпълняваха по-скоро допълваща тоалета функционалност. Шапките се оказват и метод да се блесне с чудатост и с неспокойствие чакаме да забележим новите попадения.

 Уилям, Кейт и Хари на сватбата на Зара Филипс и Майк Тиндал

Уилям, Кейт и Хари на сватбата на Зара Филипс и Майк Тиндал

Облеклото

В инструкциите, изпратени с поканените за сватбата, има някои упоменати удобства и разяснения. Имайки се поради, че венчавката е по обед, мъжете би трябвало да заложат на костюми, а фраковете и военните униформи е по-добре да оставят за приемите в по-късните часове на деня .

При дамите чорапогащникът е наложителен. Задължително би трябвало да се заобикалят и прекомерно високите токове, огромните деколтета и късите рокли.

анкета
Заслужава ли Меган Маркъл да бъде част от кралския двор?
Да, за какво не Не й е там мястото По-добре мен да вземе Хари Цяла нощ мислих за това и не стигнах до отговор Виж резултати
Да, за какво не

Не й е там мястото

По-добре мен да вземе Хари

Цяла нощ мислих за това и не стигнах до отговор

Подаръци и фотоси

Гостите на кралската женитба в неделя, които са към 600, категорично са помолени да не носят подаръците, които са планували за Хари и Меган . Практиката е те да се изпращат по пощата след венчавката, прецизира Time. Молбата на младоженците е пък вместо блага, да им бъдат изпратени пари , които по-късно да дарят за щедрост.

 Традициите, под знака на които ще премине кралската женитба
Традициите, под знака на които ще премине кралската женитба

От 125 години насам до днешни дни

На гостите е неразрешени да снимат с камери, а мобилните телефони ще бъдат събирани на входа на всеки банкет , с цел да се избегнат компрометиращи фрагменти в обществените мрежи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР