Ако изобщо е възможно да харесваме Mercedes-AMG повече, това ще

...
Ако изобщо е възможно да харесваме Mercedes-AMG повече, това ще
Коментари Харесай

Linkin Park ни кара да харесваме Mercedes-AMG още повече

Ако въобще е допустимо да харесваме Mercedes-AMG повече, това ще стане действителност, тъй като една от най-хубавите рок банди стартира съдействие с немската компания. Отминалата година се трансформира в същински призрачен сън за рок и метал почитателите по целия свят. Загубихме надарени музиканти и страхотни персони като Джони Холидей, Малкълм Йънг, Том Пети, Крис Корнел и Честър Бенингтън. Всеки един от тях ще ни липсва, а обкръжението на Бенингтън ще се приближи малко повече до едно по-особено място – дебрите на Mercedes.

По информация на Wheels, Linkin Park, от които Бенингтън бе неделима част, ще помогне на Mercedes да сътвори прелъстителен тон за бъдещите им електрифицирани модели и суперавтомобили. Новината бе доказана и от Тобиас Мойерс, отговарящ за съответното звено в немския тръст, който разкри, че партньорството в действителност датира от дълго време.

" Започнахме работа преди няколко години. Работим също със експерти във видео игрите, с кино актьори, тъй че да подобряваме звука си от ден на ден. Ние продаваме страст и звукът е една значима част от продукта, който желаеме да представим ", добави Мойерс.

Изданието Wheels добавя, че Linkin Park ще бъдат част от огромен план, който включва още други музиканти и аудио специалисти. Факт е, че към момента не знаем тъкмо по какъв начин ще бъде структуриран процеса на работа сред двете страни, само че може ли да излезе нещо неприятно сред Mercedes и Linkin Park?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР