Ако излизате с някоя от тези зодии, бъдете подготвени, че

...
Ако излизате с някоя от тези зодии, бъдете подготвени, че
Коментари Харесай

Това са зодиите, които най-бързо си сменят гаджетата

Ако излизате с някоя от тези зодии , бъдете готови, че за тях дългата или късата връзка не се разграничават доста.
Впускат се елементарно в нови връзки и бързо не помнят остарялата обич. За вас може да е мъчно да се разделите, само че за тях това не е по този начин...
3-те най-неопитни ЗОДИИ в секса
Овен
Те търсят мощни чувства непрекъснато. Ако не им отдавате нужните внимание, грижа и обич, доста бързо ще стартират да се оглеждат на други фронтове. За тях не е задоволително единствено да си прекарвате добре времето дружно. Те желаят непрекъснато да се усещат влюбени и да се радват на многообразие и нови страсти. Нужно им е малко, с цел да прекратят една връзка и незабавно по-късно да се впуснат в нова. Не им би трябвало спомагателна конфигурация, пробват от всичко и знаят какво желаят.
Скорпион
Страстта им ги води на доста разнообразни места и постоянно сменят сътрудниците си. Не им е присъщо да са без сътрудник. Ако това се случи, те незабавно намират новата си жертва. Без проблем предизвикват нови запознанства и срещи. Готови са да опитат от всичко, тъй като са импулсивни и живеят за мига. Обичат да се усещат специфични и търсят такива хора до себе си. За тях любовта и интимността се разграничават.
ТРЕТАТА ЗОДИЯ, КОЯТО СМЕНЯ ПАРТНЬОРИТЕ СИ НЕПРЕКЪСНАТО, ВИЖТЕ В IWOMAN.BG
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР