Ако изборите са сега, в парламента биха попаднали 4 партии

...
Ако изборите са сега, в парламента биха попаднали 4 партии
Коментари Харесай

Проучване:Най-много доверие имаме на Румен Радев, Мая Манолова и Йорданка Фандъкова


Ако изборите са в този момент, в Народното събрание биха попаднали 4 партии - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Патриотите

Най-много доверие имаме на Румен Радев, Мая Манолова и Йорданка Фандъкова. Това демонстрират данните от национално представително изследване на Център за разбори и маркетинг.

Доверието към президента минава 61%.

Омбудсманът Мая Манолова се радва на поддръжката на над 58 на 100, а кметът Фандъкова има утвърждението на 42,5%.

Четвърта е позицията на премиера Борисов и поддръжка от над 41%. В челната петица влизат още вицепрезидента Илияна Йотова и Слави Трифонов. Ако изборите са в този момент, в Народното събрание биха попаднали 4 партии - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Патриотите. Спрямо декември 2017 година Движение за права и свободи и "Обединени патриоти " имат растеж в електоралната поддръжка.

Като съществени проблеми за страната интервюираните показват - ниските приходи, опазването на здравето, корупцията по високите етажи на властта, безработицата и престъпността.

Най-много от далите отговор считат, че Германия би трябвало да е главен външнополитически сътрудник на България, следвана от Русия. През февруари предходната година преобладаващото мнение е противоположното – Русия, следвана от Германия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР