Ако изберете спалното си бельо според принципа на съчетаване на

...
Ако изберете спалното си бельо според принципа на съчетаване на
Коментари Харесай

Спалното бельо и интериора – няколко съвета за правилен избор

Ако изберете спалното си долни дрехи съгласно правилото на съчетаване на интериора на вашата спалня, бързаме да ви поздравим: имате отличен усет! Днес съзвучието на спалното долни дрехи с общата палитра и текстури на стаята ви разрешава да създадете атмосфера на мир и съвършенство. И въпреки всичко това не значи, че е неотложно да изберете текстил тъкмо в цвят - понякога можете да си позволите малко контрасти.

Връщайки се към тематиката за трендовете, си коства да споменем най-печелившите решения за спално долни дрехи за 2022 година Обърнете внимание на три основни момента.

Естествени материи и материали с изящна текстура.

Днес ранфорс, мерсеризиран памук, сатен на линии и мако -сатен - материи, направени от естествени нишки с висока здравина и приятни както на досег, по този начин и образно - се прибавят към добре познатите памук, лен, сатен, коприна и жакард в продължение на няколко десетилетия.

Дълбоки сочни или леки неутрални тонове.

Ако предпочитате синьо, мрачно зелено, тогава вашият избор е сбит монохромен. Бледо розово, кафяво, сиво, акварелно-тюркоазено съвършено се комбинират между тях и служат като декор за стилни щампи. Що се отнася до ценителите на лукса, те би трябвало да създадат избор в интерес на бордо, вино, мед, златни, сливи и бронзови нюанси.

Елегантен фон

Италианската компания Pratesi, която създава първокласни комплекти с най -изключителния дизайн, остава законодателят в декора на спално долни дрехи. В най -новите сбирки на марката можете да видите изтънчено изрязани кормила върху калъфки за възглавници, къдрави шевове по краищата, бродерия и даже дантела. Спалното долни дрехи с този свършек ще ви разреши да се потопите в атмосфера на разкош.

през идната година дават обещание да поддържат изтънчен баланс сред фалшифициран жанр и същински комфорт. Дизайнерите поучават избора въз основа на следните критерии:

• плътни дву и трислойни покривки-с линеен, вълнообразен или ромбовиден бод;

• материали с текстура от лен или сатен;

• спокойна палитра с преобладаване на бежово, прасковено, синьо и кафе;

• дребни дискретни щампи или моден монохромен.

Източник:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР