Ако Иванчева и Петрова бяха убили Ваклин, щяха да получат

...
Ако Иванчева и Петрова бяха убили Ваклин, щяха да получат
Коментари Харесай

Адвокат: Ако Иванчева и Петрова бяха убили Ваклин, щяха да получат по-ниски присъди

Ако Иванчева и Петрова бяха умъртвили Ваклин, щяха да получат по-ниски присъди. Това разяснява юрист Емануил Йорданов в ефира на БТВ.

Думите му са във връзка присъдата от 20 години затвор за някогашната кметица на регион „ Младост “ Десислава Иванчева.

Той добави, че Ваклин самичък е определил какви пари ще подмята. Петрова пък нямала виновност, тъй като не е получава и лев от парите.

Демокрацията и справедливостта в никакъв случай до момента не са били толкоз застрашени и опорочени. Аз направих всичко допустимо, с цел да излезе истината. Този арбитър е бил съществено натиснат от най-силните хора от окупираната от частни ползи хора. Това разяснява пък някогашният ПР на регион „ Младост “ Петър Кърджилов.

Според него разминаването в сумите е чутовно. Това слага под подозрение цялата обвинителна тежест.

Йорданов сподели, че в СРС-та по случая нямат нищо общо от това, което се загатва в присъдата. Записите са извънредно неразбираеми. В закона написа ясно, че неоправдателна присъда не може да се реализира единствено със СРС-та.

По отношение на показанията на главния очевидец Дюлгеров, Йорданов съобщи “ Той е бил каран от прокурори и чиновници на КПКОНПИ да даде избрани показания. Всичко това е в нарушавания на закона. Цялото следствие може да послужи за основаването на учебник за това по какъв начин не би трябвало да се води следствие.

Защитниците на Иванчева са безапелационни, че ще апелират.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР