Ако искате верен съпруг, не се обвързвайте с наследниците на

...
Ако искате верен съпруг, не се обвързвайте с наследниците на
Коментари Харесай

Олимп, огромният гръцки креват

 Ако желаете правилен брачен партньор, не се обвързвайте с наследниците на Древна Елада. Ако желаете правилен брачен партньор, не се обвързвайте с наследниците на Древна Елада.
Много българи и българки, които поддържат връзка с гърци, се оплакват че мъчно схващат метода по който живеят и мислят нашите съседи. Особено нашенките, имали любовна връзка или омъжени за гърци, остават сюрпризирани от лекотата, с която техният сътрудник може да се окаже в леглото на съседката или негов сътрудник. Често избухват фамилни драми, разправии и надлежно разводи. Проблемът е двустранен, тъй като и множеството гръцки съпрузи също не схващат повода за тези фамилни мелодрами и конфликти. Дори и когато дамата завари мъжа си в леглото на тяхната кумица, отново считат, че реакцията е пресилена и несправедлива.

Много българи споделят и ме питат за този чудноват гръцки нрав. Отговорът ми е: преди да наденеш брачната халка с грък или гъркиня, направи си труда да отвориш гръцката митология и я прочети. Проучи метода, по който са живели и са се веселили дванадесетте богове от известния Олимп. Там е разковничето за държанието и манталитета на гърците, които носят в ДНК-то си тези морални кодове, които в нашите български очи наподобяват патология на невярност и аморалност. Но тяхната митология би трябвало да се изчете на гръцки език. Българският превод е орязан изборно. Ако издържиш и приемеш прочетеното, продължи. В противоположен случай си откри един българин с добрините и лошотиите му. Ще можеш най-малко да се схванеш с него и ще плуваш във водите на личния си нрав.
 Гърците не схващат какво скандално има в мъжката обич, откакто и боговете им са я практикували. Гърците не схващат какво скандално има в мъжката обич, откакто и боговете им са я практикували.
За огромна част от гръцкото общество изневярата е естествен развой, който не предстои на жигосване, камо ли пък да е причина за бракоразвод. Полигамията е кодово заложена в гръцкото ДНК. Всичко, друго от нея, на южняците им се коства ненормално и те с лекост те изпращат на психиатър. Гърция е претъпкана с по този начин наречените “дневни хотели ” или “пребиваване за няколко часа ”. В тези евтини и нормално мръсни хотелчета влизат и излизат двойки, с цел да вършат секс за час-два, плащайки една трета или четвърт от цената за цяла нощувка. Всички ги знаят и са чували за тях – не сме чак толкоз безгреховни. Това е един от най-печелившите бизнеси в Гърция, който не клекна даже пред икономическата рецесия. И в случай че този тези хотели за българина са най-разгромяващото доказателство за разлагането на гръцкото семейство, то за гръцкото общество са най-нормалното нещо, част от всекидневието.

В Гърция ги назовават гамистронес (е*алници) и има хиляди такива. Да, добре прочетохте – не са стотици, а хиляди! Във всеки квартал, на всяка улица, на всяко кръстовище в който и да е огромен или дребен гръцки град – колкото и далечен да е, съществува един гамистрон. В Атина са безчет. И в България се срещат, само че рядко.

Но дано погледнем към моралните кодове на гърците.

Зевс, фанатикът на секса

 Отвличането на Европа, Тициан, 1560-62 Отвличането на Европа, Тициан, 1560-62
В Гърция се намира една от най-известните в света планини – Олимп. Известна, тъй като надали има някой, който в детството си да не се е потапял в чудния свят на древногръцките легенди и митове. На Олимп, както са смятали античните елини, са живеели дванадесетте основни богове в гръцката митология. Водач е бил Зевс, олицетворение на всемогъщество и безспорната власт над богове и хора. Зевс е преследвал всяко женско създание, което виждал пред себе си. Бил е полов фанатик. Използвал всевъзможен тип примамка, с цел да съблазни дамите. В началото се дами за М?тис, богинята на разсъдъка, само че я изяжда, до момента в който била бременна с първото им дете, тъй като се е страхувал от силата на детето си и останал още веднъж самичък. (Тоест да внимават българките тъй като гърците имат особени традиции по отношение на метода, по който се развеждат.)

По-късно Зевс се дами за сестра си Хера. Бракът им издържал, макар обстоятелството, че Зевс основал много извънбрачни деца. Бил е и с другата си сестра Афродита (богинята на красотата) и с третата си сестра Деметра (богиня на земеделието). Той употребява божествената си мощ, с цел да се превъплати на животно и да се докопа до ложето на всяка жена, която е харесал. Превръща се в бик, с цел да отвлече Европа, в кукувица, с цел да хвърли на леглото Хера, в златен дъжд, с цел да се сближи еротично с Даная, в орел с цел да прелъсти Лидия и… описът продължава. Щом брачният партньор излизал от вкъщи си, Зевс приемал външността му, с цел да прелъсти жена му, която вярвала, че прави секс с мъжа си. Голям шарлатанин е бил този Зевс!

Афродита: Най-красивата и погрешна

 Раждането на Венера/Афродита от морската пяна, Сандро Ботичели, 1480 година Раждането на Венера/Афродита от морската пяна, Сандро Ботичели, 1480 година
Начинът по който се ражда Афродита е задоволителен, с цел да разберем какво еротично неспокойствие е предизвиквала към себе си. Още преди да се роди нейният брат Зевс, в Олимп избухва битка за власт. Крон отрязал тестисите на своя татко Уран (Небето) и ги хвърлил в морето. От спермата, която се изляла, ведно с морската вода, се основала пяна от която се появила гола и демонски красива госпожица – Афродита. Тя се качила на една голяма черупка и вълните я завлекли до Кипър.

Но за кого избрала да се ожени Богинята на любовта и хубостта, която всички неистово желаели? Хефест, богът на огъня и на ковачите, най-грозният от всички богове, в същото време сакат. На брачна половинка си Афродита изневерявала освен с богове, само че и със смъртни герои. Каква е моралната поука? Че мъдрата жена не се омъжва за най-красивия, нито за прославения, а за този, който ще донесе с ежедневната си работа храна в къщи. В същото време му слагала рога необмислено, без той да разбере и реагира. Афродита не отхвърляла никого. Родила е десетки деца, само че все пак е запазила безукорен своя контур. Всички нейни храмове в древността са били публични обществени домове. Тя е тази, провокирала гърците и троянците да се избиват, тласкайки Парис да се влюби и отвлече Хубавата Елена. Не е била жена за в къщи Афродита.
 Даная приема златния дъжд, Тициан, 1553-54. Даная приема златния дъжд, Тициан, 1553-54.
Всички същото са правили


Но освен Зевс и Афродита са трансформирали Олимп в един безконечен креват. Всички богове и богини са правели същото. Ето някои образци:

Богинята Деметра (богиня на земеделието) първо имала връзка с брат си Зевс (от него е родила Персефона), след което я ухажвал нейният различен брат Посейдон (бог на морето). Тъй като не желала този сексуален контакт тя се трансформирала в кобила и се скрила в едно огромно стадо. Тогава Посейдон се превъплътил и той в кон, влезнал в стадото, намерил Деметра и я обладал.

Атина (богиня на мъдростта) не желала мъже през живота си. Била е хубавица и провокирала интереса на Хефест, само че му отказала. Тогава Хефест се наврял с ловкост в прегръдката й и излял спермата си върху бедрото й. Атина отвратена изхвърлила спермата на земята и по този начин се родил Ерехтеон. Странни способи са имали античните гърци да вършат деца.

Зевс изневерил на жена си Хера с Алкмена, след което съприкосновение се появил Херакъл (Херкулес). Не стига това, което направил, само че Зевс принудил по-късно Хермес (бога на търговията и на крадците, инцидентно ли е това?) да сложи скрито бебето върху гърдата на Хера, с цел да го кърми и по този начин да стане вечен. Хера се усетила в последния миг, изхвърлила разярена бебето от гърдата си, само че една бликам от гърдата й се проточила до небето и по този начин основала галактиката.

Аполон (бог на музиката) желаел неистово прелестната русалка Дафне. Тя му отказала, при което вбесеният господ я трансформирал в растение и по този начин се успокоил. Но разгневен от отхвърли на Дафне намерил разтуха в прегръдката на Зефир, а по-късно на Хиацинт. Същото се случило и сред Хермес и Крокос, които изпитвали огромна обич между тях.

Както разбирате, античните Гърци не са имали никакъв проблем с хомосексуалните любовни връзки на своите богове. И в случай че боговете са го правели, за какво да не го вършат елементарните хора?

Между другото е известно (това е история, а не митология), че всесилната Спартанска пехота е победена единствено един път в историята от тиванския Свещен отряд, един корпус от 300 редови войници, от които всяка втора двойка са били любовници. Гърците крият, че най-страшните воини на древността – спартанците, които са спрели настъпването на персийците в Европа, са били победени от 300 хомосексуалисти, които са воювали лудо, тъй като всеки един от тях е защитавал любовника си.

Кръвосмешения, изневери, хомосексуализъм, содомии и всичко друго, което може да роди мозъкът на най-извратения човек, са били част от всекидневието на боговете на Олимп.

С това “славно ” минало какво очаквате да вършат днешните гърци? Естествено същите неща. Това е тяхното схващане за живота и в случай че нашата българка не може да одобри този “нормален ” и генетично заложен в тях метод на живот, по-добре да не се захваща.

Разбира се, с цел да съм обективна, не всички гърци имат такова Божествено държание. Разбира се, че съществуват и изключения… На думи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР